Amerikában épp most törlik el az Obama-kormány netsemlegességi szabályozását, amely szerint minden szolgáltatónak minden tartalomhoz mindenkinek egyenlő hozzáférést kell biztosítania. Amerikában épp most törlik el az Obama-kormány netsemlegességi szabályozását, amely szerint minden szolgáltatónak minden tartalomhoz mindenkinek egyenlő hozzáférést kell biztosítania. Amikor annak idején az emberek elkezdték megismerni az internetet, a legnagyobb vonzereje a szabadsága volt. Ha valaki szeretett volna kitörni abból a ketrecből, amit az újságok, tévécsatornák, az irányított média jelentett, ott volt az internet, ahol gyakorlatilag bármilyen tartalomhoz hozzáférhetett. Aztán szépen elkényelmesedett mindenki, mert megszoktuk, hogy az internet ilyen, és minden bizonnyal ilyen is marad - és most nem Észak-Koreára vagy Kínára gondolunk a semmilyen, vagy agyoncenzúrázott nettel. Lehet például azt mondani, hogy egy adott országban túlsúlyban van például a kormány propagandamédiája, de amíg...

Forrás: pcworld.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ezek is bekaptak egy idiotat az elnoki szekbe... Welcome in the club!
De ott legalabb meg megvan a kritikus es mukodo ellenzek...
Nessy
Remélem az internetet nem fogják fele - fele arányban Vajna és Mészáros "megvenni"?
karma1
@Nessy: Szerintem nem, csak "lebutitjak", mint Kinaban meg a tobbi "demokratikus" orszagban. Nemzetkozi cegekrol van szo, olyan ez, hogy elzarhatjak a Magyarorszagra jovo "csapokat", mint az olajvezeteknel, de ahogy az olaj is mehet mas orszagokba, ugy az internet is megkerulheti a magyarokat.
Majd csak figyeld meg, hogy a zsiroshaju diszcigus dejcstompika mit fog kitalalni internet-ugyben - aztan legfeljebb megint az utcara mennek a magyarok az internet miatt. Ugyis az vitte ki oket 14-ben...:o)
Rockxy
@karma1: Gondolod, hogy a trampli irányít?
Nem, neki megmondják, mit kell tennie.
toxikologia.blogspot.hu/2017/08/hatterhatalom.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.