Azok a Gyurcsányék beszélnek, akik a nyugdíjasoktól mindig csak elvettek. A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, hagyta elértéktelenedni a nyugdíjakat, háromszorosára emelte a gáz árát és megduplázta az élelmiszerek áfáját. Soha nem fizetett nyugdíjprémiumot, sőt, nyugdíjadót akart bevezetni. A Fidesz kormányzása óta a nyugdíjasok életét rezsicsökkentéssel, a tej, a tojás, a baromfihús, a sertéshús …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulye vagy, hirgate, - ugy latszik a hamis hirek kap[uja vagy...:o)))
Gyurcsany NEM vette el a 13. havi nyugdijat, hanem egy tervezetet keszitett, hogy a nyugdijasoknak 12 honapra osszak el a 13. havi nyugdijukat , hogy kicsit tobb penzt kapjanak havonta.
Magat a nyuigdijat a Bajnai kormany torolte el, orban viszont nagyon verte a mellet, hogyha ot valasztjak meg, akkor lesz 14. havi nyugdij is!
Es mit tett? Lenyult 3000 milliard forint nyufig penzt, es az "emuttnyocevben" cseszett visszaadni meg a 13. havi nyugdijat se, viszont a havi emeles sem eri el az inflacio ellentettjet.
Kar, hogy ma mar minden hulye irhat blogot - aztan jonnek sorban a hazugsagok.
Szep napot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ügyes! Nem kell szeretni, nincs is rajta mit, Gyurcsányt, de itt sikerült összehordani egy halom baromságot amihez semmi köze! =))
tudode
Állj meg vándor, lassíts le léptedet!
.
Miért is! Amiatt, mert AMIRŐL NEM SZÓL A FÁMA, a 13. havi bér-, és nyugdíj elvételére a VILÁGVÁLSÁG miatt volt szüksége az országnak, amelyet az érintettek MEGÉRTETTEK, TUDOMÁSUL VETTÉK, amelyet be is jelentettek PLENÁRIS ÜLÉSEN!
.
Oszt lássunk CSODÁT, a regnáló kormány az EGYMÁST KÖVETŐ KORMÁNYOK egyetemleges felelőssége okán NEM ADTA VISSZA!
.
Ha ez NEM ELÉG, "KONZULTÁCIOÓ NÉLKÜL", mindenféle hazai bejelentés nélkül, külföldről rossz angolsággal üzenve, vagy az aktuális hallgatóságának dicsekedve a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE is inkorrekten elvett EGY HAVI NYUGDÍJAT és BÉRT, a tőlük megszokott sunyisággal:
.
---- Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Aki tudott róla jelezze az ATYAÚRISTENNEK!
advocat
Igaz, hogy a 13. havi nyugdíjat az MSZP adta. Lett volna 7 és fél évük, hogy visszaadják. A gáz ára éppen akkor emelkedett, de a gáz ára most 50 %-al olcsóbb, és nem 20 %-al (rezsiszilárd nem így véli?). A Nemzeti Jogvédőknek. A devizahtelt bizony Orbán Viktor - szeretett vezetőnk - első kormánya hozta össze, nem Gyucsány! És most miért 27 % az áfa? A nyugdíjadót ugyanúgy kompenzálták volna, mint az szja bevezetésekor a fizetésekét. Vannak akiket még lehet hülyíteni, és ők legalább 2 és fél millóan vannak, de a valóság több. Ennyire okos nép a magyar. Gondolkozzatok, mieltt hülyeséget írnátok!
karma1
Hulye vagy, hirgate, - ugy latszik a hamis hirek kap[uja vagy...:o)))
Gyurcsany NEM vette el a 13. havi nyugdijat, hanem egy tervezetet keszitett, hogy a nyugdijasoknak 12 honapra osszak el a 13. havi nyugdijukat , hogy kicsit tobb penzt kapjanak havonta.
Magat a nyuigdijat a Bajnai kormany torolte el, orban viszont nagyon verte a mellet, hogyha ot valasztjak meg, akkor lesz 14. havi nyugdij is!
Es mit tett? Lenyult 3000 milliard forint nyufig penzt, es az "emuttnyocevben" cseszett visszaadni meg a 13. havi nyugdijat se, viszont a havi emeles sem eri el az inflacio ellentettjet.
Kar, hogy ma mar minden hulye irhat blogot - aztan jonnek sorban a hazugsagok.
Szep napot.
karma1
@Pálinkás Pál: Ugy nez ki, hogy " .com", tehat nincs hazaja, ill. tobb orszagban is muxik...:o((((
kereső
@karma1: Azt se felejtsük már el, hogy 2010 után a nyugdijak reálértékének megőrzését ténylegesen biztositó un."svájci indexálás" megszünt.Van helyette a "prémium", ami egyszeri juttatás.Mellesleg ,amikor a 13.havi nyugdijat bevezették-még a Medgyesi kormány előterjesztésére- a fidesz,orbánnal az élen nemmel szavazott.De azért 2006-ban igért 14.havit.
lusta
Milyen egyhavi nyugdíjat? Szval a zemúttnyóccévben csak 11 hónapig volt csak nyugdíjkifizetés? Nem és nem értem. Végülis hány hónappól áll az év?
karma1
@kereső: Igen, ha valaki veszi a faradsagot arra, hogy legalabb belenezzen a netbe, wikipediaba, ide-oda nehany keresoszoval, akkor talan egy valosabb kepet is lathatna. De nem akar latni, mert nem ezert mukodtetik a blogot.

10.07-re: Elkeseritettel...:o(((
szaboria1
Jó korát hazudik ez a blog is. A 13 havi az adható volt de nem kötelező. : Nagy Tamás te nagyon hülye vagy ha nem túdod mire szólt a 13. havi nyugdíj.
A pénzelötöket miért nem kérdezed meg mi lett az általuk be igért 14. havival.
Jozefina
A névtelenségbe burkolódó hirgate iromény szerzője nyilván hazudik. Valószínűleh putyin irányításával dezinformál. A fidesznek 8 éve volt ré és mégsem adta vissza az annyira siratott 13-ik nyugdíjat, sőt ellopta a többmilliárdos nyugdíjmegtakarításokat!!! A rezsicsökkentés, meg a többi csak humbukk a fidesz részéről. Ma 312.-Ft az Euró. Mennyivolt a szocialista kormányzások idején??? Idióta hazugsággyárosok!!!
dr. prédikátor
Köcsög fityfasz gecik!!! Volt hét és fél évetek rá hogy visszaadjátok a 13. havi nyugdijat!!!Miért nem adtátok??? cigus fecalicus!!! Hol van a beigért 14, havi ???Gecik!!!
Macskanő
Orbán nyugdijemelései: 2011:4.9%, 2012:5.8%, 2013:5.2%, 2014: 2.4%, 2015:1.8%, 2016:1.6%, 2017:0.9% = Ősszesen: 22.6 % !
Gyurcsányék nyugdijemelései : 2003:10.3%, 2004:7.3%, 2005:7.3%, 2006:5.5%, 2007:6.4%, 2008:7.2%, 2009:3.1% = Ősszesen: 47.4 % ! + 13. Havi nyugdíj: 2003:0.25%, 2004:0.5%, 2005:0.75%, 2006: 1 havi nyd, 2007: 1 havi nyd, 2008: 1 havi nyd, 2009:0.5% = Ősszesen: 5 Havi Nyugdíj !
A hazug Orbán 2006-ban 13. és 14. havi nyugdíjat ígért, és Elhallgatta, hogy 3000 Milliárd forint Nyugdíj-takarékot FOG ELLOPNI!
szaboria1
Főzsedrkesztő: Nagy Tamás a nagy össze boronált gáz szolgáltatás julius a óta többe kerül a Főgáznál a gái mint addig a Dégáznál.
Ja és a Szocik idején csak a rászorulok kaptak díj kedvezmányeket ami több volt mint a mostani rezsi baromságnál.
karma1
@nyanya001: @dr. prédikátor: Mennyivel egyszerubb visszamutogatni az elozo kormanyra, mint hogy penzt kolteni a nyugdijasokra...:o((((
Szegyen, amit az idos emberekkel csiki-csukizik ez a zsirmore...:o(((
Kookas
@lusta: az infláció nagyságát nézve lehet hogy 10 hónap!
papa.49
Egy szinten vagytok a másik szennyportállal a riposttal !!!
F_Viktor
hirgate? Nem hirkapu, hanem fake news!
Ha mar idekuldod a hazugsagaidat, akkor illo lenne azt megvedened!
Tobben megcafoltak, lebuktattak, en csak azt kerdeznem, hogy teged ki fizet, ki fizeti meg a hazugsagaidat? Az oroszoktol kapod a penzt, vagy az mtva fizetett ugynoke vagy?
mackoka46
Na most a jelenlegi fidesz debil geci galeri ellenzékben is szörnyű felelőtlen volt, és ott ártott a népnek és az országnak ahol csak tudott. Ezért tartunk itt. Na most ezek a jöjjelt is ellopták. Tehát bárki kormányozzon újabb megszorítások jönnek.
quadrocopter
Addig még nincs gond, amíg a saját sötét birkáikat hülyének nézik, a gond ott kezdődik amikor a számolni tudó normálisokat is!
Nessy
Azért ekkorát nem illik hazudni egy hithű keresztény cikk írónak!
Amikor "elvették" a 13. havi nyugdíjat, nyakig voltunk a világválságban!
Akkoriban svájci indexálás alapján történt nyugdíj emelés. Mostanság 30-70 %, esetleg több egyes területeken, a nyugdíj az MNB - KSH által számított irreálisan alacsony inflációs rátával egyezően 2,4 %.
Igért pártunk és kormányunk 14. havi nyugdíjat is!!!
A nyugdíj prémium törvényt még a Bajnai kormány hozta, a jelen kormány meg véletlenűl elfeledte törölni, annyi más törölttel együtt.
Akkoriban 1200 m3 éves fogyasztásig a gáz ára kedvezményes volt.
Akkoriban az olaj ára majd a duplája volt a jelenleginek! Nem létezett 27 % ÁFA, és még legalább 30 féle külön adó, amit természetesen mi fizetünk!
Az egy kulcsos adó, a család támogatás szépen hangzik, csak éppen a magasabb jövedelműeknek kedvez, a szelektív rezsicsökkentéssel egyetemben.
Egyébként a sok diadal jelentés alapján nyugodtan visszaadható lenne a 13. havi nyugdíj, és fizetés.
Igaz, nem épültek sorba az üres stadionok, játék vasút, nem volt TAO a sportra, nem voltak MNB alapítványok, nem költözött milliárdokért a Várba egyik miniszterelnök sem! Nem volt Trafik, föld mutyi, nem lett milliárdos Lőrinc barát, Garancsi, Andy Vajna.
relatív
Az a hazugság dömping, melyet a regnáló jelenleg a kormányzása hibáit, elégtelenségét firtató kritikákra mentségként a múlt kormányzásaival takarózik, nagyon álságos, és a tényekkel köszönő viszonyban sincs !

A sokat emlegetett 13. havi nyugdíjat az MSZP koalíció vezette be, de a világ-válság megjelenésekor kénytelen volt ideiglenesen (! ) visszavonni a nyugdíjasoknak adott többlet költségét. Azonban mindig IS korrekcióval próbálta évenként a nyugdíj mértékét ( amit a jelenleginél eleve magasabb évi emelés mellett folyósítottak ! ) kiegyenlítettebbé tenni a nem kedvező időben nyugdíjba vonulók közt !

A regnáló viszont a minden évben hirdetett magasabb teljesítmény ellenére mind máig sem állította vissza az annyira keresett 13. havi nyugdíjat, pedig most már lenne rá keret !!!
quadrocopter
Ha már az aljasságnál tartunk, azok pofáznak, akik lefosztották a zembereket?

A Fidesz által bevezetett megszorítások és adók:

– adójóváírás megszüntetése
– béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18.000 Ft-ról 11.250, ill. 5000 Ft-ra)
– cafeteria megadóztatása
– munkavállalói járulékok emelése
– 32 ezer fő elbocsátása a közszférából

– a foglalkoztatottak számának növelése utáni adókedvezmények megszüntetése
– reprezentációs és üzleti ajándékok utáni adókötelezettség
– cégautóadó emelése
– egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
– kötelező kamarai tagság (regisztráció fedőnévvel) 5000 Ft éves tagdíjjal

– ÁFA-emelés 25%-ról 27%-ra
– illetékemelések
– a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik
– az ingatlanadó de facto bevezetése (kommunális adó)
– az ebek és lovak kötelező chipezése

– a „chipsadó” bevezetése
– a „chipsadó” emelése, majd kiterjesztése (pl. a gyümölcsízekre 500 Ft/kg)
– szeszesital jövedékiadó-emelése
– dohányáruk jövedékiadó-emelése
– környezetvédelmi termékdíj bevezetése, majd emelése

– üzemanyagok jövedéki adójának emelése („ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”)
– bioetanol jövedéki adójának 75%-os emelése
– autógáz jövedéki adójának 100%-os emelése
– az autópálya-használat minimumának négy napról tíz napra történő emelése – áremeléssel
– baleseti adó bevezetése (természetesen ez az állami autókra nem vonatkozik!)

– a táppénz lecsökkentése (kórház 60-ról 50%, táppénz 70-ről 60%)
– 30 napi táppénz után időarányos szabadság csökkentése
– a rokkantak ellátásának csökkentése, ill. megvonása
– a szociális öntemetés bevezetése
– szociális hozzájárulási adó bevezetése
– elektronikus útdíj bevezetése (sok fuvarozó számára az eddig fizetett útdíj a többszörösére
emelkedett)
– közművezeték-adó
– a magánszemélyek kommunális adója adótárgyanként 12.000 Ft-ról 17.000...
quadrocopter
17.000 Ft-ra emelhető
– kaszinóbezárás, majd újranyitás bennfentes feltételekkel
– bírósági eljárásokkal kapcsolatos illetékek drasztikus emelése

– banki tranzakciós díj emelése, „csekkadó” – tranzakciós adó megduplázása 3 ezrelékről 6 ezrelékre
– betéti kamatok után 6%-os „egészségügyi” hozzájárulás bevezetése
– telekommunikációs adó
– „cégadatok kötelező frissítése”-adó. Cégenként 20–50 ezer forint között + ált. forg. adó
– pénztárgépek cseréje 100+150.000 Ft/pénztárgép, plusz havi 2-3 ezer Ft NAV-val való állandó kapcsolat

– nyugdíjaskedvezmény részleges megvonása a távolsági buszokon és gyorsvonatokon
– közmunkások nettó 61.000 forintos fizetésének 49.000-re csökkentése
– munkanélküli-segély időtartamának 270-ről 90 napra csökkentése, szociális segély összegének 28.000-ről 22.000-re csökkentése
– egyetemi és főiskolai támogatások drasztikus csökkentése
– a Munka Törvénykönyvének átírása a munkavállalók számára hátrányos feltételekkel

– pedagógusok munkaidejének de facto meghosszabbítása
– tandíj de facto bevezetése
– asztmás gyerekek emelt összegű családi pótlékának megvonása
– mozgássérültek közlekedési támogatásának visszavágása
– egészségügyi járulék emelése

Oszt' jó napot - genyók!
quadrocopter
Meg ez se kutya!

Debreczeni József: Fideszes rablógazdálkodás.

Részlet a leleplező könyvből: mutat.net/?http://tinyurl.com/q5jzqy5

Oszt' jó nagyot!
Lepényleső
Melyik havi nyugdíjat vették el? (Bár megértést ferro sem igen érdemel.)
szaboria1
Ez a blog író is elmehetne vissza az iskolába. Az internet világába ma már minden megtalálható. Tehát össsze lehet hasonlitani ki ia az igazi aki átverte a nyugdíjasokat. Kezdve az Fidesz 1999-évi kezdését.
F_Viktor
Ezt a G. hirgate-et nevezhetjuk valasztasi csalonak is!?
simmering73
A tetves kormány első regnálása alatt 19 ezer ft-tal csökkentette a nyugdíjakat. A 13. havi nyugdíjat a szocialisták adták, majd ők vették vissza, de ez a maffia kormány még mindig nem adta oda újra, pedig dübörög a gazdaság. A rezsihumbug mellett elvette az összes szociális támogatást, elvette a kedvezményes nyugdíjas bérletet, elvette a rászorulóktól a közgyógyigazolványt, helyette harmadannyi gyógyszertámogatást adott, amit két év után megszüntetett. Csirke, sertéshús, tojás, tej ára az egekben és folyamatosan emelkedik. Miről ugattok ti mocskok?
F_Viktor
@hirgate.com: Neeem?
Akkor oszd meg velunk, mi movitalt, hogy ilyen hazugsagokkal mulasd az idodet.
Pálinkafőző Rézüst
@hirgate.com: miért hazudsz??? A bajnai kormány vette el, vazze!! És volt valami gazdasági világválság is éppen akkor...Amnéziás vagy, esetleg direktbe hazudsz???
vadnarancs
Ki a faszom ez a hirgate? Már megint egy szaros szájú hazudógép!
CsipkeRózsa
@quadrocopter: Biztosítások utáni 30 %-os adó bevezetése.
tudode
Papagájkommandó EZ A LEMEZ MÁR LEJÁRT.
.
Nézzük csak: Aki nyugdíjast és gyermeket átver EGYÉB ALJASSÁGRA IS KÉPESS!
És képes!
.
Nézzük csak sunyi módon, külföldről üzenve KIKTŐL, MIKTŐL VETT EL SUNYI MÓDON, bejelentés nélkül, "politikai kalandor" pártunk-, és kormányunk vezére??? Beígért a TÖKFEJ BEJ 14. havit, oszt a 13. havit sem adta vissza???!!!
.
Na jó! a 3000 milliárd manyupot bejelentgették úgy, hogy csak NÉGY HÓNAPRA vigyáznak rá, oszt megjött az étvágyuk, azzal ijesztgetve, hogy AKI NEM ÍRJA ALÁ nem kap ÁLLAMI NYUGDÍJAT, aztán mégis...??? Oszt' SICC a manyup!!!
.
------ Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU...
.
----Nyugdíjemelés 2003.2018-ig.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22090057_501657133502257_4836868915136749262_n.jpg?oh=b30d57ac30e04130e06758d74c783ef6&oe=5A4589D4
.
Olyanok EZEK, mint a lyukas zsák, kifolyik TÖRVÉNYESÍTETTEN még az ÁLLAMHÁZTARTÁST értő Varga Misikének a kezéből is a lóvé, aztán
.
----- Ingyenpénzzel finanszírozzák az állam kiadásait
www.vg.hu/penzugy/ingyenpenzzel-finanszirozzak-az-allam-kiadasait-593003/
.
----- MNB: szeptemberben csökkent a devizatartalék
www.napi.hu/magyar_gazdasag/mnb_szeptemberben_csokkent_a_devizatartalek.648714.html
.
Mi folyik ebben az illiberális izében, kódulnak: A Keleti nyitás jegyében Paks-2, kínai kölcsönből vasútvonal építés, meg amit még nem guberáltak ki az OKNYOMOZÓ ÚJSÁGÍRÓK, eladósítva még az ükunokákat "is"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.