Nem kért bocsánatot a Fidesz a Helsinki Bizottságtól, amiért megsértette a jó hírnevét, most végrehajtást kérnek a civilek. Végrehajtást kértek a Fideszre, mert a kormánypárt nem kér bocsánatot amiatt, hogy megsértette a Helsinki Bizottság jó hírnevét – írta meg a 444.hu. A civil szervezet pert nyert a Fidesz ellen, a bíróság jogerősen úgy ítélt, hogy a párt megsértette a Helsinki Bizottság jó hírnevét. Egy 2015-ös közleményben ugyanis azt állították, hogy a szervezet meghamisított több adatot, a nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendelését teljesíti, és a menekültügyi statisztikákat is meghamisította. A tárgyaláson aztán egyik állítást sem tudták bizonyítani. A bíróság egymillió forintra büntette a Fideszt, valamint arra kötelezte őket, hogy nyolc napon belül tegyenek közzé nyilvános bocsánatkérést. A kártérítést ki is fizették, de bocsánatot azóta sem kértek, már több mint egy éve, pedig az ítéletet azóta még a Kúria is megerősítette.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Kis pökhendi, szarzsák hordának derogál a bocsánatkérés!
Pálinkás Pál
De most valaki árulja már el...ennek mi értelme...a Helsinki bizottság egy ugyanolyan suttyó banda ,mint a fidesz,csak ellenkező előjellel!!!Egyikre sincs szükség.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A törvény nem tesz különbséget, Palika!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Úgy jön ide, hogy tök mindegy milyen - szerinted - suttyó bandákról van szó, a törvény a suttyó bandák között nem tesz különbséget, ergo: lehetősége van a H.B-nek törvényes végrehajtást kérni a bocsika elmaradása tárgyában!
"...ennek mi értelme.." Ez az értelme, no meg az, hogy a rátarti horda gyalogoljon meg nyilvánosan!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: No akkor vezesd le nekem,hogy foganosítasz egy bocsánatkérésre végrehajtást...mert a lóvét kifizették!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A boicsika- kérést nem foganatosítják,. hanem ítéletében dönt róla a bíróság! Úgy tánik az ítélet része volt a bocsika kérésre kötelezés is! Ismét beperlik a hordát a bocsika kérés elmaradása miatt és ha elmarasztalja ismét a bíróság a hordát, akkor fizet, mint a katonatiszt, mert az behajtható!

-unipub.lib.uni-corvinus.hu/751/1/vt_2008v39n5p27.pdf

-A szerzői jog gyakorlati alkalmazása a digitális online környezetben
books.google.hu/books?isbn=9632951565
id. dr. Ficsor Mihály, dr. Kis Zoltán - 2013 - ‎Law
... megtörténtének megállapítását és az alperesnek a további jogsértéstÌl való eltiltását, az alperesnek a honlapján történÌ bocsánatkérésre való kötelezését kérte ...

-Bíróság által elrendelt nyilvános bocsánatkérés - Érpatak község ...
www.erpatak.hu/index.php?l=1&k=1&cid=65
Bíróság által elrendelt nyilvános bocsánatkérés 2012-06-25. A Bíróság által elrendelt bocsánatkérésre kerül sor Érpatakon 2012. 06. 28-án Dr. Orosz Mihály ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.