Példátlan külső támadás indult Magyarország ellen Soros György vezetésével – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs pénteki sajtótájékoztatóján. A Fidesz kommunikációs igazgatója kifejtette: Soros György maga és képviselője is beszélt arról, hogy ellenkampányt indítanak a nemzeti konzultáció miatt. Teljesen egyértelmű, hogy nyíltan befolyásolni akarják a magyarországi választások kimenetelét annak érdekében, hogy elmozdítsák az Orbán-kormányt és egy bevándorláspárti ellenzéki …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos tahókám..akinek az IQ-ja magasabb egy mosómedvéénél, az bizony el akar titeket takarítani!!!És akinek ez sikerülni fog,no...az lesz Nemzeti hős,visszaállítva e szó értékét,mert ti lenulláztátok!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
"Kedves" fidesz-kdnp ! Vissza gondoltok (bár a gondolkodás tekintetében kétségeim vannk) akkor rá kellen jönnötök, hogy a háborút, a sárdobállást, mások lejáratását. a hamis hírek terjesztését és még folytatni lehetne a kis ducse kezdte és senkit nem kímél, aki vélhetően az útjában áll. Szóval ti kezdtétek Soros Úrat besározni. Elég sokáig tűrte az öreg, hogy végre besokalljon. Most nem tetszik nektek, hogy megpróbálja felvilágosítani a ti általatok besötítitett elméket??? Remélhetőleg sikerül neki.
Most nyivákoltok??? Vajon mit csináltok Romániában? a Kárpátokalján??? Folyamatosan oda jártok lázítani, hülyíteni szerencsétel határonkívüli honfitársainka!!! Ugyanezt teszitek az EU-val!!! Akkor most mit háborogtok???
Sámannus
Nem az országot támadja, hanem titeket, te hazudozó csicska.
Macskanő
@Itsuka Nakimaga: "amikor Orbánt Oxfordban taníttatta!" De lófa...t sem tanult.
Apropó! Vitya visszaadta már Sorosnak az angliai töketlenkedésének a költségeit, amit az fizetett neki?
Biztosan. Ugye tisztességes ember nem köpköd olyat, akitől adományt fogadott el, Orbán meg közmondásosan tisztességes...
Vagy mégsem? Hiszen akkoriban még liberális volt, az meg közismerten mind hazaáruló. Ez tuti biztos. Orbán mondta. Csak tudja, hisz 8 évig volt a Liberális Internacionálé alelnöke.
Kezdem nem érteni.Na majdcsak elmagyarázza a dolgot valamelyik rajongója...
kukac50
Soros György akkor indított támadás Magyarország ellen amikor a parlamentben levő politikusoknak gyógypedagógiai iskolát fizetett. Ezért lehetséges az,hogy egy parlamentben történő kérdésre nem tudnak válaszolni, mert nem képesek a kérdést megérteni!
Ajánlom Kövér Lászlónak azokat büntesse meg akik nem a feltett kérdésre adnak választ!
Annyit Én egyszerű vidéki létemre elvárom a politikusoktól,hogy egyszerű értelmes választ adjanak a kérdésre,ha erre képtelenek,vagy nem értik meg a kérdést, vagy tudásuk értelmi képességük, nincs meg hozzá, semmi keresni valójuk nincs a parlamentben.
Zeta
Akkor mit lépnének, ha Soros bejelentené, Nem politizálok tovább! Vissza vonulok!
Tudna mit lépni a Láthatatlan ember ellen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.