A BKK volt vezérigazgatója a közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy mennyire más egy német és egy magyar közlekedési akadály. 

Azonos funkció, eltérő megvalósítás – írta Vitéz Dávid, majd mutatott egy képet, amelyen egy budapesti és egy bochumi fizikai, elterelő akadály látható. 

Jövőre érdemes lenne ezt azért itthon is másképp csinálni, ha már olyan korban élünk, hogy fizikai akadályokra valószínűleg tartósan szükség lesz.

- írta hozzá a képekhez Vitézy. Nemrég egyébként pont ő hívta fel a figyelmet az éjszakai metró lehetőségére a Facebookon, és ezt pár hét múlva meg is valósította a  budapesti közlekedési társaság. 

Fotó: Vitézy Dávid / Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A hamis hazug propaganda támogatására tették ki az akadályokat, hogy érezze a pórnép, rohadt qrwa nagy a veszély, ahhoz képest, hogy egy deka terrorista sem érkezhet az országba, hisz "megvédjük"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Érdekes én olyan beton akadályokat láttam németben, amire az volt felírva, hogy "Danke Merkel!" és hogy, mi megvédünk titeket+Merkel fotó. A németek faxa tele van Merkellel.
qxy
@36: Tudod, itt kint is az van mint otthon. Ki szereti, ki utálja ki leszarja a politikát. Csak itt kint hagyják is élni az embert.Ha dolgozol, Mindent meg kaphatsz, meg vehetsz mindent. meg lehet mindened.Otthon is csak ezt akartam. Nem engedték. Pedig jó munkám volt is kurva sokat kerestem.
36
@qxy: De te dolgozni mentél ki és úgy boldogulni, nem lődörögni és kalifátust alapítani.
kokopelli
@36: És falakra írva,és a keleti részen akár az utcán zászlót lengetve...stb! Miért is kapott
a CDU a legtöbb szavazatot,és miért fogja meghosszabbítani a GroKo-t a kormány? Sok
kérdés amire a te válaszod téves?A liberálisok,a zöldek és a posztkomcsik megpróbálták
megzsarolni a Merkelt,ő meg bemutatott nekik!Ez van!Olvass és nézz eredetit,mert az oktat
és segít!..vagy kérdezz...!
qxy
@36: Na ez igaz . Dolgozok is kurva sokat. Van egy rendes munkám, meg három vendéglőbe besegítek de van még két évem, és nyugger leszek, megyek horgászni amerre csak akarok. a világba bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.