Ufológus diliszerző Soros-könyvéből rendelt több ezret a Fidesz - írja a 444.hu. A legvadabb összeesküvés-elméletekről írt könyvet, és komoly kiadó nem jelentette meg a könyveit annak a szerzőnek, akinek Soros Györgyről írt könyvéből most ötezret vásárolt fel a Fidesz - derül ki a 444.hu cikkéből. A hét közepén írtunk arról egy sajtóhír alapján, hogy a Fidesz parlamenti frakciója ötezer darabot vesz egy, a kormánypárti Pesti Srácok blog cége által kiadott könyvből, amely Soros Györgyről szól, szerzője pedig a magyar származású német Andreas von Réty. A könyveket a fideszes választókerületi képviselőknek osztották ki. A 444 most utána keresett, hogy ki is ez a Réty, és kiderült, hogy egy konteószerző habókos, akinek az a Kopp Verlag adta ki Németországban a könyvét, ahová azok viszik a kézirataikat, akik máshová nem tudják. Réty könyvet írt a rákgyógyításról, az ufókról, a Csillagkapu-összeeskövésről, valamint Soros Györgyről, amely szerzeményét most a Fidesz arra használja,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Még nem eléggé hülyék, kell hozzá egy primkó könyv is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Természetesen az emberek adójából !!!
CsipkeRózsa
Van képük, erre a hülyeségre pénz pocsékolni!
tudode
Ennyire telik attól, aki kiadja a szüleit ország, világ előtt "falusi gyerekként"
.
----- Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
www.youtube.com/watch?v=GDZJUIwGogY&t=3s
.
és kár, hogy "csak" 2015-ben került nyilvánosságra
.
---- Orbán első titkárnője nyilatkozott: Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!
www.thepost.hu/reszletek.php?id=3285
.
Ezen kívül még mindig kerülnek fel viselt dolgairól hírek, videók arról, akinek a HATALOM és a PÉNZ az Istene BÁRKI kárára, ÉS BÁRMI "ÁRON"!! Még egy 87 éves médiumnak KIKIÁLTOTT EMBER mocskolódása árán "is"!
.
Mivé vált a Fidesz, és annak vezére???
.
----- Orbán Viktor toxikus vezető?
24.hu/kozelet/2017/11/24/orban-viktor-toxikus-vezeto/
.
Jól bevásároltunk, még az unokáink is érzékelik ennek az illiberális izéjének a hatását!!!
volvós
@tudode: 20:00
...bezony, nálad a PONT !!!
RonaGyuri
Ez tényleg egy durva inszinuáció

A derék hvg.hu tényleg túllépett egy határt

„Ufóhívő habókos könyvéből vásárolt a Fidesz 5000 példányt” című írásukat mind a főoldalon, mind pedig a cikk fejlécében a derék Rezsi Sziszi fényképével illusztrálták.
Ami lássuk be durva, sőt igen durva inszinuáció. Mert kétségtelen tény, hogy „a magyar származású német Andreas von Réty” nem százas, sőt. S az is tény, hogy a cikk végén ott a figyelmeztetés, hogy „Borítóképünk nem a világtól elrugaszkodott Rétyt ábrázolja, hanem Németh Szilárd Fidesz-alelnököt.”! No de akkor sem érdemli meg – még a kétségtelen erősen véleményes elmeállapotára utaló munkássága alapján sem -, hogy Rezsi Sziszi színvonalára süllyesszék! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.