A nők elleni erőszak felszámolásának nemzetközi világnapja alkalmából tartott NANE-felvonuláson többek között az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett is ott volt.  

A NANE felvonulásán Szél Bernadett is kiállt a nők mellett

Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje (b) a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) Néma Tanúk elnevezésű felvonulásán, amelyet a nők elleni erőszak felszámolásának nemzetközi világnapja alkalmából tartottak Budapesten 2017. november 25-én.

MTI Fotó: Mónus Márton

A NANE felvonulásán Szél Bernadett is kiállt a nők mellett

Fotó: Mónus Márton (MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Eriksson: Az lenne a kevesebb, de így meg több garázdát hagynak garázdálkodni. Aminek a végkifejlete tragikus. Egyébként, szerintem a nők gyerekekkel nem szórakoznának bemártással.
Eriksson
@1magyar: Mindenféle megtörténhet. Vannak a nők között is gonoszok, meg áldozatok is, de a környezetük sem szívesen tanúskodik ellenük, vagy mellettük.
Béla333
Ha a választás miatt, ha nem a miatt, akkor is egy szép gesztus!
1magyar
@Eriksson: A rendőrségnek nagyon bugyuta módszereik vannak. Ha valaki bejelent egy bűnesetet ami éppen zajlik, szirénázva talán kimennek, ami azonnal el is tüntetni a tettest, nyilván nem hülye,nem akarja magát lebuktatni. Utána a rendőrség hónapokig a bejelentőt zaklatja akár munkahelyén is. Velünk is megtörtént egyszer ilyen.
Azonkívül az autósüldözésekben eszükbe sem jut az autó kerekeit kilőni, mert akkor azonnal vége a dolognak.
wagabund
..."NANE-felvonuláson többek között az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett is ott volt. "...

ott volt...és? Magyarországon nagyjából hetente vernek halálra egy nőt, -aki feleség, anya, élettárs volt-...mindezt következmények nélkül.
...hogy majdnem annyi gyermeket is? annak nem most van a világnapja...(?)

ebből nem lesz egy véletlen szavazat sem, kedves jelölt-asszony.

(A világnap alkalmából jó lenne tudni, hogy távolkeleti, ázsiai, afrikai országokban ma hány nő nem halt meg...majd holnap) ezekből az országokból is dől európába a sok beteg agy, aids-el tetézve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.