Sztálin elvtárs még éppen elég éber és erős, hogy kitekerje Berija és Malenkov nyakát, hogy a hatalom és a maga közeléből eltávolítson minden lehetséges utódot. A Fidesz felfalta saját gyermekeit. Vagy másként, Orbán Viktor eltüntette a Fidesz és kormányzása előző szereplőit. A vezetői bizalom sokadik körénél tartunk. Ha megnézzük a Fidesz kongresszusának képeit, nem az a fontos, hogy kik vannak rajtuk - senkik -, hanem hogy kik hiányoznak. Az egyetlen biztos, örök pont Orbán Viktor, a többiek fogyóeszközök.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Propeller Magdolna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar népet az olyan emberek árulták el, és dobták oda kiszolgáltatott bérrabszolgának a multiknak , mint a szerző. Évtizedeken át papolt a GDP-ről , növekedésről , egyensúlyról, meg reformoknak nevezett népnyúzásról. Levitézlett figura , aki valamiért sokáig a királycsinálónak mondott megmondóember szerepében tetszeleghetett. Most meg az a javaslata, hogy meneküljön innen , ki merre lát. Ezt a jobb élet reményében nélküle is megteszik , akik tehetik és amíg még tehetik.Valóban, aki lát az megy. Lengyel látott és ment és csak az elnyűtt pulóvere emlékeztet rá.
Eladott Ország
A miniszterek elnöke nem népművelő, hanem pontosan az, aminek hangzik. A miniszterek
elnöke. Amúgy meg emlékeim szerint téged nem az ország választott meg, hanem a Fidesz.
Ugyanis nálunk nem úgy megy a választás, hogy a miniszterelnökre szavazunk, hanem pártokra és jelöltekre, aztán a parlamentbe bejutott pártok 50 százalékos egyetértéssel jelölik ki a miniszterelnököt. Szóval rosszul tudod, téged nem az ország népe választott meg, ezért
felhatalmazást sem kaptál olyasmikre, amiket nagy vehemenciával csinálsz. Tudod, mire NEM kaptál még felhatalmazást? Arra biztosan nem, hogy az ország ingatlanvagyonát (földek, erdők, épületek, bányák) a családtagjaid és a hozzád hűségesek kezére játszd át. Igaz volt ez akkor is, amikor Simicska Lajos volt a te személyes gazdasági hátországod és igaz most is, amikor Mészáros Lőrinc lett az. Senki nem hatalmazott fel arra, hogy az uniós fejlesztési forrásokat úgy csatornázd, hogy abból egy jól körülrajzolható kör, a te személyes köröd profitáljon, miközben az ország döntő részének nem jut ezekből a forrásokból. Például a mezőgazdaságból 2020-ra kiapad az uniós pénz, addigra már modernizálni kellett volna a magyar mezőgazdaságot, de ez nem történt meg. Ezért te vagy a felelős, drága kultúravédő barátom. Arra sem kaptál senkitől felhatalmazást, hogy letarold a gazdaságot és egész ágazatokat ossz szét a hűbéreseidnek, mint kegyajándékot. Arra sem kaptál senkitől felhatalmazást, hogy leépítsd az oktatást, hogy szétverd a szociális hálót. Az kizárólag a te érdeked, hogy egy elbutított, a fejlődés és a jövő helyett a vallás felé forduló, tanulatlan, kiszolgáltatott népet akarsz kreálni belőlünk. Hogy mindehhez még van pofád a kultúrára és az identitásra hivatkozni, az külön gyönyörű. Rá fogsz fázni, hidd el nekem! Te is, a cimboráid is. Bármennyire szeretnéd, ezt az országot nem lehet ismét jobbágysorba taszítani tartósan. Lehet, hogy most úgy tűnik, hogy lehet és bármit megtehetsz, de a dolgok változnak. Néha villámgyorsan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.