Az anyukák tényleg mindenre képesek. Szinetár Dóra gyereknevelés közben összehozott egy meglepően sikeres cédét. Két és fél hónapja született meg Szinetár Dóra kisfia, Benjámin, a színésznő mindennapjai pedig a kisbaba körül forognak. „Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk, és a család felnőtt tagjai is, ha csak tudnak, velünk vannak, élvezzük a pici emberke társaságát. Mindig is a családom adta a legkomolyabb boldogságot az életemben” – mondja Szinetár Dóra.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a hirt kizarolag azert kuldtem be, hogy illusztraljam: ma mar az ujsagirokba egy csepp moral sem szorult: azt allitja a cikkiro, hogy Dora nagyon elfoglalt a tizhetes kisfiaval, es ugy mellekesen kiadott egy uj cd-t is, ami azonnal platina lemez lett...
Picit felkaptam erre az allitasra a fejemet, mert ez meg olyan eloadoknak is eleg hosszu idobe telik, akiknek naponta tobb oran at nyomjak a slagereit, (Koncz Zsuzsa, Zoran, Omega, stb.)
Aztan rakerestem a neten, es kiderult, hogy az emlitett CD-t TAVALY novemberben dobtak piacra, Ujratervezes cimmel. (Azota NINCS neki ujabb cd-je,...)
A cikkben a CD cimet sem emliti a firkasz, de mivel azota nem volt ujabb cd-je, gondolom, csak errol lehet szo.
Szoval ennyit a mai magyar sajto hitelessegerol... En mar azt sem hiszem el, amit kerdeznek, nem hogy amit allitanak...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.