Cegléd vezetése sosem sajnálta a pénzt a helyi nyilvánosság támogatására: noha a városnak van saját újságja és tévéje, 2011-től öt év alatt közel 80 millió forintot fizettek ki a Varga család egyik cégének, leginkább PR-cikkek írására. Cikk viszonylag kevés született, lett viszont Vargáéknak egy étterme a városban, meg mellé még hat trafikjuk. De hiába a százmilliós forgalmak, az étterem döglődik, és a trafikokból is alig van profit – a kisvárosi történetet a helyi watchdog, a Ceglédi Spotlight derítette fel. A Varga család Cegléden trafik-tényező: apa és fia két betéti társaságon keresztül hat nemzeti dohányboltot üzemeltet, a városban minden harmadik trafik az övék. Két betéti társaság a tulajdonos, az idősebb és az ifjabb Varga keresztbe bel-, illetve kültagok a két bt-ben: a trafiktörvény alapján egy személy csak három trafikot kaphatott. Tavaly 435 millió forint volt e cégek bevétele, de az adózott eredmény ehhez képest meglepően kevés, alig több mint 1 millió. Ennél sokkal...

Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Avagy hordatrükkök és sunyítások támogatásból.
nezelodo
@quadrocopter: Jaj de ismerős ez a módi, nem írták el a város nevét? Elég lett volna a település és a szereplők neve helyett kitöltendő üres helyet hagyni, és űrlapként sok száz település lakói hihették volna, hogy az ő történetüket írták meg. Hiába az Orbáni valóság univerzális!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.