Bokros Lajos - Roszatom. Ha a vándor elindul Cseljabinszk városától észak felé, Jekatyerinburg irányába, akkor hamar megérkezik egy Argajas nevű városba. Bokros Lajos – Élet és halál a Roszatom árnyékában Vajon miért? Azért mert itt található a valaha szigorúan titkos atomipari létesítmény, mai nevén a Majak Izotópgyár. Innen kelt útra a minap egy a normálisnak ezerszeresét mutató ruténium tartalmú radioaktív felhő. A sugárzást már szeptemberben észlelte az orosz meteorológiai szolgálat, de a hatóságok a balesetet csak most hétfőn jelentették be. Vajon miért? Ugyanaz történt, mint Csernobil esetében. Amikor már külföldön bemérték nemcsak a sugárzás növekedését, hanem annak lehetséges forrását, illetve földrajzi helyét, akkor az orosz hatóságoknak már nem volt mit tagadni. Annyit persze most is hozzátesznek, hogy a szennyezés az egészségre teljesen ártalmatlan fajta és mértékű. Más a véleménye Lilija Galimzsanovának, aki a város egyik kávéházában dolgozik – írja a Financial...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdemes vegigolvasni a cikket: Bokros Lajos hozza a formajat - nem duhong, nem vadaskodik, egyszeruen leirja a tenyeket - amit MINDENKI tudhat(na), ha odafigyelne, de orban azt hiszi, hogy o szent es (s)erthetetlen , ora nem fog hatni a radioaktiv felho. Pedig de.
Es nem eleg, hogy a magyarok nyakara hozza a potencialis halalt, hanem meg 30 evre el is adositja az orszagot olymertekben, ahonnan nincs felallas...
lampa laz
Sajna ezek a hullámok az ellenzék agyáig nem jutottak el, pedig erre a fontos tényre felhúzhattak volna egy hatalmas megmozdulást Paks2 ellen. Ezek a marhák viszont semmibe sem tudnak vagy akarnak belekapaszkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.