Ron Werber az LMP-seknek tartott, többnapos fejtágítón arról beszélt, hogy Gyurcsány vállalhatatlan, és akár össze is jöhet a legnagyobb ellenzéki párt szerepe az LMP-nek.

Ron Werber szerint a jövő évi választás még nem lefutott. A fejtágítón Werber a résztvevőknek azt mondta: szerinte reális, hogy 2018 után az LMP lesz a legnagyobb ellenzéki párt. A résztvevőknek azt tanácsolta, az LMP lehetőleg ne vesszen össze senkivel a többi kihívó közül, főleg ne a többi párt híveivel, mert amikor majd indul a hajrá, még sok minden történhet.

Ron Werber óvja az LMP-t Gyurcsánytól és a DK-tól

Mark H. Milstein / Northfoto

Viszonylag sok olyan vezetői fejtágító zajlik mostanában az LMP-ben, amelyen Ron Werber osztja az észt. Legutóbb november 17–19. között a Rubin Hotelben volt egy olyan háromnapos esemény, ahol Werber szavait figyelték nagy figyelemmel a párttagok. A kampánytanácsadó alkalmanként 6-7 órán keresztül magyarázott, pénteken a fővárosi vezetésnek, szombaton és vasárnap pedig a különböző vidéki alapszervezetektől érkezőknek. Mindez azért is érdekes, mert pár hete Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja a Magyar Nemzetnek azt mondta, még nincs szerződése a pártnak Werberrel.

Az izraeli kampányguru pont arra inti a pártot, maradjanak nyugodtak, és mutassanak tiszteletet az ellenfelekkel szemben, mert az kifizetődő lehet, hogy nem veszik fel a kesztyűt. A kampánytanácsadó szerint kulcskérdés a hálózatépítés. A DK-tól óvja a pártot, mert szerinte

Gyurcsány mérgező és vállalhatatlan jelenség, az MSZP-ről azt mondta, támadható és csúszik lefelé, így lehet onnan szavazókat csábítani.

A kisebb pártok "aranyosak ugyan, vannak gondolataik is, de a belvárosi közegben mozognak csak jól, vidéken nem léteznek." A Jobbik szerinte identitásválságban van, a meglévő szavazóknak csalódás a néppártosodás, ezért érdemes a párttal sokat vitatkozni nyilvánosan.

via Index.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Csak a címet olvastam, és ez a vicc ugrott be:
Az öreg székely nekiáll reggel egy nagy farönköt faragni. Elmegy a háza előtt a szomszédja és megkérdi:
- Mi lesz abból, szomszéd?...
- Ebből, fiam, gerenda! - válaszol a székely.
Nem sokkal később a szomszéd megint elmegy a ház előtt, látja, hogy az öreg még mindig nagy munkában van, ugyanazt a rönköt faragja egyre kisebbre.
- Hát mégis, mi lesz ez szomszéd?
- Ebből, fiam, kocsirúd.
Dél tájékán a székely térdig érő forgácsban ül, és még mindig farag. A szomszéd újra kíváncsiskodik:
- Mi lesz ez?
- Ebből, fiam, székláb.
Estefelé már nagy forgács gyűlik össze az öregnél, de ő még mindig farag. A szomszéd naná hogy ismét érdeklődik:
- Kicsi ez széklábnak is, mégis mi lesz ez, szomszéd?
Mire az öreg:
- Ebből, fiam, fogpiszkáló... ha el nem cseszem már megint...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
arany pofa...aszongya: ha minden összeáll...meg azt is, hogy lehet...

ezek a" ha", meg a " lehet" szavak egyre divatosabbak...

kérdés ezért mennyit fizetnek?
Aki Én
Ha pedig úgy áll össze minden, akkor én leszek a kormányfő.
adrenalink
Csak a címet olvastam, és ez a vicc ugrott be:
Az öreg székely nekiáll reggel egy nagy farönköt faragni. Elmegy a háza előtt a szomszédja és megkérdi:
- Mi lesz abból, szomszéd?...
- Ebből, fiam, gerenda! - válaszol a székely.
Nem sokkal később a szomszéd megint elmegy a ház előtt, látja, hogy az öreg még mindig nagy munkában van, ugyanazt a rönköt faragja egyre kisebbre.
- Hát mégis, mi lesz ez szomszéd?
- Ebből, fiam, kocsirúd.
Dél tájékán a székely térdig érő forgácsban ül, és még mindig farag. A szomszéd újra kíváncsiskodik:
- Mi lesz ez?
- Ebből, fiam, székláb.
Estefelé már nagy forgács gyűlik össze az öregnél, de ő még mindig farag. A szomszéd naná hogy ismét érdeklődik:
- Kicsi ez széklábnak is, mégis mi lesz ez, szomszéd?
Mire az öreg:
- Ebből, fiam, fogpiszkáló... ha el nem cseszem már megint...
eszegfu
Nem vagyunk "hires" tanácsadók, de ezt, hogy "ha minden összeáll" bármelyikünk ingyen is "kinyilatkoztathatta" volna. Nem hiszem, hogy ezzel Werber az LMP-t az 5 %-ról felhozná akár csak 10 %-ra is...
nemfideszes
Erről megint csak a nagy öreg jutott eszembe.
"Milyen volt mester?
Fos!
És majd ha összeáll???
Akkor már lehet szar."
Jozefina
Ez a Wéber teljesen hülyének nézi a magyar választókat és főleg az LMP-t. Megérdemlik! Minden esetre biztosan jó sok pénzzel távozik és az LMP-ből nem lesz semmi!!! Ha csak egyszer tanácsoná, hogy tessenek végre összefogni a teljes baloldallal, de nem teszi, mert Bernikéék nem ezt szeretnék hallani tőle!!!
karma1
Ha en annyi penzt kapnek ezert a meloert, amit werber csinal, en nemhogy ezt igernem meg, hanem azt is, hogy Bernike nem ME lesz, hanem kiralyno!
Csak meg azt nem tudjuk, hogy ezeket a dolgokat mennyiert igergeti, ugyebar, mert ez nem titok...
Csaxolok, hogy Gyurcsany a Tewesnek havi 10 ezer eurot fizet a munkajaert, 5 honapon keresztul. Es ez mar nyilvanos.
Szoval? Mennyit is adott a petiken keresztul a kancsimarcsi neni?
KisGenyo2
"ha minden összeáll"
Ha ezalatt azt érti, hogy Felcsúton egy fidesz-vezető bálon, becsapódik egy Észak-koreai atomrakéta, akkor feltétlenül. XD
kiscsillag66
Amikor az MSZP-nek osztott tanácsokat, akkor még nem volt Gyurcsány vállalhatatlan???
Eladott Ország
Ron Werber, egy ex-fideszes és egy ex-MSZP-s egy pártban? Alaptvetően semmi
kifogásom nem lenne egy női miniszterelnök ellen, sőt. Hogy Szél Bernadett alkalmas-e rá, azt
nem tudom, azt viszont igen, hogy jó eséllyel jövő ilyenkor sem ülnek többen a parlamentben,
bár valószínűleg kevesebben sem. Érzésre olyan nagyobb a füstje mint a lángja a működésük,
persze lehet, hogy komoly terepmunkát végeznek, nem csak az ellenzéki médiában
legénykednek. Igen, Hadházy Ákos odateszi magát korrupciós ügyekben. Hogy ez mire jó? Amíg Polt Péter a főügyész és Pintér Sándor a belügyminiszter, addig egészen biztosan semmire. Nade, engem nem fizetnek a jó tanácsaimért, úgyhogy izgatottan várom a közeledést és a megmutatást. A Magyar Időkből megtudhatjuk, hogy bár az összes közvéleménykutatás azt mutatja, hogy a Fidesz ötharmaddal fog győzni a választáson, de azért éberség, elvtársak! Mert itt van megint Ron Werber, aki a piszkos kampányt és a fanatizálást és a gyűlöletkeltést a politikai kultúra részévé tette. Én ugyan nem vonom kétségbe Ron Werber ezirányú képességeit, de amennyiben ez így volt, akkor a Fidesz csak hálával tartozhat neki, mert a legjobb tanítványa éppen a se nem fiatal, se nem demokrata kormánypárt.
karma1
@kiscsillag66: Igazad van, akkor meg nem volt az, de akkor leginkabb a tobbi mszp-s vitte a primet,...:o)))
Most meg azert ijesztgeti a zelempe't Gyurcsannyal, mert nagyon is jol tudja, hogy karaktergyilkossagokba, szemetsegekbe nem megy bele Gyurcsany akkor sem, ha a gyozelem a tet. Egyszeruen nem ilyen a termeszete.
Bar az ominozus riportban Szel kisasszony is azt mondta, hogy majd ok megmondjak werbernek, hogy meddig mehet el, mert hogy ok nem fognak mindenbe belemenni , amit o, werber javasol, es esetleg necces...
(Mar akkor is megkerdeztem, hogyha ok fogjak megmondani werbernek, hogy mit csinaljon, akkor megis mi a lof@sznak berelik ki ot, es miert fizetnek neki egy kocsidereknyi penzt???)
Ha ilyen okos a Bercike-Bernike, akkor meg tudja ezt egyedul is csinalni, nem?
Aki Én
@Shikari: 11:23 Ha egy kihízott öltönyös, rövidnadrágos, tokás zsírdisznó lehet kormányfő, akkor egy mosatlan hajú miért nem? Már ha valóban mosatlan...
Pálinkafőző Rézüst
Vajon a Bélájjék hogy tudják fizetni a faszinak a nem kicsi gázsiját??? Na ezt nyomozza ki Hadházy...:)))
sokanvagyunk
@Pálinkafőző Rézüst: A teljes neve: Béla Ron Werber... :)
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Jaj, Dragam, miert kerdezel ilyen csacsisagot? Hat ket eset lehetseges: vagy a malacperselybol (ez a kevesbbe eselyes), vagy pedig a kancsimarcsi schmittmariska fizeti az ungarpeti anyukaja...:o))))) Vagy az orsos-orban basi, akinek szinten erdeke ez az egesz dolog, es hat lassuk be - van ott love mindket helyen,...:o)))
kereső
"Gyurcsány mérgező és vállalhatatlan jelenség, az MSZP-ről azt mondta, támadható és csúszik lefelé, így lehet onnan szavazókat csábítani."-nos különösen érdekes kijelentések Werber úrtól, azok után, hogy a nyáron, még az lmp.előtt bejelentkezett kampánytanácsadónak az mszp.-hez, és a dk.-hoz is. Az mszp-től,nincs kommentár, a dk.viszont megerősitette-és csak annyit közöltek,hogy nem tudtak megegyezni.Végig haknizta az ellenzéki tábort?
nemfideszes
@Shikari: Aztán mondd csak, a grazi szökevény hajkoronája alatt mi van, mármint a tokáján kívül?!
kiscsillag66
@karma1: Elképzelted, ha Bernike min.elnök lesz? Már most úgy viselkedik, mintha az lenne. Eleinte még kedveltem, tetszett a harciassága (mondjuk ez most is), de néha elveti a sulykot. Gyurcsánnyal kapcsolatban egyetértek Veled. Figyelem a fórumokon (tv-ben) a hozzászólásokat, és egyre több ember másképpen értékeli az őszödi beszédet. Ez jó!
kereső
@Gyuri Géderről: mert a megbizói nem?
Klubtag
@Eladott Ország: ...bennem ez a fószer egy hajópatkány benyomását kelti. Ha előélete ismeretében az LMP tőle várja a "tutit", hát meg is érdemli a sorsát. A Gyurcsány-fóbiája, meg az MSZP-re való "visszaköpködése" mindent elárul róla. Bár még az is elképzelhető, hogy ő a fidesz "csodafegyvere" az egypártrendszer felé vezető rögös úton. :D)
Eladott Ország
@Gyuri Géderről: Valószínűleg a fidesz is fizeti Werbert, ugyanis egy elvesztett választás börtönéveket fog jelenteni a hatalom mostani birtokosainak. Ott már az Orbán oltárok sem fognak segíteni.
evacica
@Horizont: Pénzért miért ne! Volt mikor az MSZP osztotta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.