Az oligarchával folytatott beszélgetésből újabb részletet közöl az RTL Klub. Simicska Lajos kedden az RTL Klubban arról beszélt, Orbán Viktor lebontja a demokráciát, ami szerinte árulás, Mészáros Lőrinc pedig egy tehetségtelen senki. Elismerte, hogy volt szerepe abban, hogy maffiaállam épült ki. Most újabb részletet közölt a híradó a beszélgetésből. A Jobbikhoz fűződő viszonyáról is kérdezték Simicskát, aki elárulta, rájuk fog szavazni, és a Jobbik fog győzni 2018-ban. Azt mondta, pénzt nem ad a pártnak, szerződést viszont köt velük. A plakátokra utalt, amellyel kapcsolatban azt mondta, a hatóságok minden határon túlmentek. A Jobbiknak van pénze, ő pedig üzletel velük. A Jobbik állítja, ez nem jelenti azt, hogy őket kilóra megvette volna Simicska Lajos. De aki ma órisplakáton akar hirdetni az vagy a fideszt támogatja, vagy Simicskát.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Egyértelmű, hogy akinek baromira elege van Orbán és bűnbandájának az ámokfutásából, népnyúzásából az bárhonnan nézzük csak és kizárólag az egyetlen erő amelyik képes legyőzni. Feltéve ha alaposan ellenőrzik a szavazást, mert ott bizony csalni fog a Fidesz mintahogy azt tette anno is.
JAJMÁR
Simicska nem jobb, mint zorbàn, a jobbik meg olyan se.

Màsrèszt nem elèg győzni... az se tűnik könnyűnek, de ami utàna jön, az lesz nehèz!
42
Simicska, ha hitelesnek szeretnél látszani, akkor nem kéne részegen éjjelente összefújni mindent sárgával - akkor talán több baloldali érzelmű is inkább a Jobbikra szavazna.

Azt mondtad részed volt abban, amit egy darabig orbán összehozott.
Jó.
Ezt eddig is tudta mindenki.
Viszont, nem voltál hajlandó átlépni egy határt, azt a bizonyos vörös vonalat(!!!) és inkább szembehelyezkedtél a barátoddal.
EÉs ez számít, és ezzel a cselekedeteddel konszolidálódtál, ember!
Ez azért nem semmi!!!

Először azt mondod nincs semmi a tarsolyodban.
Aztán azt mondod nem akarsz öngyilkos lenni, hogy kiadj olyan terhelő bizonyítékokat, amik árthatnak orbánnak.

???

Szerintem te már tudsz valamit, de nehezen türtőzteted magad (mert még nem jött el az idő), és emiatt innod kell, aztán úgy érzed, hogy össze kell fújnod mindent sárgával.

Nyugodtság!
Ami késik, nem múlik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.