A nyaralóhajózás megvalósításához szükséges feladatok ellátására 4,66 milliárd forintot kap az állami tulajdonú Mahart Zrt. a következő két évben a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint. A kormány elindítja egy új turisztikai termék, a magyarországi nyaralóhajózás alapjainak és hátterének megteremtésével kapcsolatos programot. A megvalósításhoz szükséges feladatok ellátására és a Felső-Tisza-vidék kishajóforgalmát segítő fejlesztések megvalósítására a Mahartot jelölték ki. A program előkészítéséhez, a műszaki tervezéshez és a közbeszerzések megkezdéséhez, hatástanulmányok elkészítéséhez és az engedélyezési eljárások elindításához az idén 100 millió forintot kap a társaság. A program jövő évi indításához - kikötői infrastruktúra fejlesztéséhez, vízi útvonalak kijelöléséhez, tíz hajó vásárlásához, képzések lebonyolításához, hajózási információs rendszer kiépítéséhez, illetve a későbbi új útvonalak előkészítéséhez - a 2018-as központi költségvetésből 2,79...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
hajóra magyar... lesz még ellentengernagyunk is. Volt már...
quadrocopter
Hurrrááááááá...már csak ez a Parasztvakítás Projekt 1.0 volt hátra, de sikerült végre!
2018 január 1.-től az ország államformája: Kánaán!
Egy dögös hajóút jobban gyógyít, mint a kórház, ezért ide megy a pénz!
Equus
hajóra magyar... lesz még ellentengernagyunk is. Volt már...
nevemnick
@Equus: az is a várban lakott. Ez meg oda készül... nem tudom honnan szereznek neki egy fehér muraközit, mert az még talán elbírja.
verőce21
Nagyon jó terv!
Idén még 100 millió. Nem sok, de egy nagyobb karácsonyi bevásárlásnak megteszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.