A pártkapcsolatokat feszegető kérdésre Pukli ezt mondja: „Ha Fidesz-ügynök vagyok, nem kéne most a Bahamákon nyaralnom, vagy valami jól fizető állásban tengetnem a napjaimat?” Nos! A válasz valójában az, hogy nem. Nem azért, mert valami nagyon csavaros összeesküvés-elméletet nem lehetne felállítani. Sokkal inkább azért, mert gyakorlatilag ez tűnik a Fidesz normál működési módjának. Annak a működési módnak, amelybe teljesen belefér a velük szövetségre lépők hátba döfése is. Az egykori koalíciós partnerek, mint a Független Kisgazdapárt, illetve az MDF példája mutatja: akinek a Fidesz és Orbán a barátja, annak nincs szüksége ellenségekre. Ha a mór megtette a kötelességét, akkor mehet a levesbe.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Kipukkadt a fütyiszes lufi )))))))))))))))))))))
GeoCravker
@papa.49: Valószínűleg nem ez volt a tervei és a megállapodásai között. De hát a fidesz már csak a fidesz.
papa.49
@GeoCravker: Igen, a piszkos melót szeretik ,,külsősökkel,, végeztetni !!!
GeoCravker
@papa.49: Úgy tűnik még mindig találnak olyanokat akik el is végzik. Ami azért marhaság, mert egyre több a példa. Hagyják elhullani, kivégződni a "barátaikat"
- Kisgazdák;
- Mdf
...
- Botka
- Pukli
papa.49
@GeoCravker: Sőt egyre inkább a kdnp. is erre a sorsra vár, páran akik már kettős párttagok maradnak a többi meg kuka !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.