Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a Soros György alá tartozó civil szervezetek már-már a magyar szuverenitás határait is sértik tevékenységükkel.

A Soros György üzletemberhez köthető szervezetek sokszor teljesen ellentétes érdeket próbálnak képviselni az illegális bevándorlásról, mint a magyar Országgyűlés – jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Kormányszóvivő: a magyar függetlenséget is sértik Soros civiljei

Fotó: YouTube

Kovács Zoltán azt mondta, ez túlmutat a civilek véleménynyilvánítási szabadságán, "konkrétan a magyar szuverenitás határainak a megsértéséről van szó".

Az illegális migrációval kapcsolatban Brüsszel minden lépése mögött ott állnak a Soros-szervezetek, amelyek befolyásolják a döntéseket – fogalmazott a kormányszóvivő.

Arról, hogy a Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítvány hamarosan több százezer dollárt oszt majd szét dél-dunántúli és észak-alföldi civil kezdeményezések között, így szállva szembe a kabinettel, Kovács Zoltán azt mondta: érdemes lesz odafigyelni, nagy kérdés ugyanis, mire használják fel a pénzt.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Érdekes! Ami nem a fidesznek kedvez, az "sérti a szuverenitásunkat", az belügy, stb.
Természetesen pártunk és kormányunk lelkesen bele avatkozik más államok belügyeibe, ha kell még zsarol is a "magyarság védelmének" égisze alatt! Természetesen ellenkező esetben már ordítanának, mint a fába szorult féreg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A pénzen szerzett bevándorlók nem csípik a szemét ? Pedig azok ugyanúgy nem maradnak itt mint a többiek, csak a fideSS zsebét tömték.
Nessy
Kovács úr! Maga szerint mi köze van egy betegeket ápoló, beteg gyermekek készségét fejlesztő, egy szegényeket, hajléktalanokat támogató civil szervezetnek a migránsokhoz?
Tudom, hogy "ostoba" vagyok maguk szerint, de hátha felérném ésszel?
Mondja, az agyon támogatott CÖF tett valaha, valami értelmeset, a menetelések, és talpnyaláson kívűl?
nevemnick
Szopott gombóc, csúnya dolog ám a ti genyó hibátokat másra kenni.
namihami
@Nessy: @justhpeter: @nevemnick: Az a Ti tévedésetek, hogy a Kopasz és a többiek marhaságait ésszel és logikával próbáljátok megközelíteni.
Vegyétek röhejre és máris tiszta lesz a kép.
Nessy
@namihami: Igazad van! Tragédia, nézd komédiának és szórakoztatni fog legott!
CsipkeRózsa
Ők is magyarok, magyarként végzik a munkájukat, tehát nem sértik a magyarok függetlenségét. Ez egy szokásos hülye megállapítás volt Kovács Zoltántól.
Soros Györgynek is van magyar állampolgársága, magyarként beleszólhat a politikába.

Orbánéknak nincs román, szlovák, ukrán állampolgárságuk, mégis beleszólnak és költik rá a milliárdokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.