Elemzők szerint a következő két évben akár a másfélszeresére is nőhet az építőipar teljesítménye. A 2017-2019-es időszak a gazdasági növekedés és az építési piac bővülése szempontjából is kivételesen jó időszak lesz, ugyanis ebben a három évben a magyar GDP 10 százalékkal, az építőipar volumene pedig akár 50 százalékkal is nőhet, az építőipari teljesítmények értéke 2019-ben a 2016. évinek a másfélszerese lehet.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: olahzsuzsanna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
gyuribácsi adja ehhez is a lóvét, mert egyébként sehun nem vónánk
Eladott Ország
Addig is, ameddig a kormány sorosozik, az ellenzék pedig osztozkodik a nemtommin, a
rögvalóság egyik szelete úgy néz ki, hogy a munakerőhiány felszántja az országot. A
feldolgozóiparban például mintegy 20 ezer betöltetlen álláshelyről beszélünk, több ezer pék,
hentes és építőipari szakmunkás hiányzik. Vagyis az ordenáré propagandázás helyett egyre
sürgetőbb volna a hiányszakmákra való átképzést komolyan venni, hiszen gyakorlatilag nincs
olyan munkakör, ágazat, amelyet ne sújtana a munkaerőhiány. Komoly dolgokkal foglalkozzon, akinek két anyja van, nemde bár? Meg ugyebár nem mindegy, hogy milyen bázisévhez viszonyítunk, száz almához teszünk hozzá egy almát , vagy egy almám volt és teszünk hozzá még egy almát. Az egyik 1 %-os növekedés, az utóbbi meg 100 %-os. Valahogy így van , az építőipar 50 százalékos növekedéssel is, ez almás. A fehéroroszok meg nem akarnak jönni.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/plak-1024x348.png
Az ukrán, szerb, fehérorosz szakemberek meg amúgy sem szavaznak. Sőt, nem is jönnek. Lehet, hogy a kormány kénytelen lesz újabb plakátkampányt indítani, csak most a ne gyere ide helyett más szlogent kell kitalálni. És esetleg célszerű lesz nem csak magyar nyelven kiírni a mondandót, hogy Brüsszel Minsk is megértse.
Nessy
Szárnyal, szokás szerint, aztán pofára esik, nagyot puffan, majd elhallgat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.