Kocsis Éva időnként még feltett olyan kérdéseket, amiket a kormánysajtóban már nem szokás. A kampányidőszakban ettől már nem kell tartani. A kampányidőszakban már nem a néha valódi kérdéseket is eleresztő Kocsis Éva fog Orbán Viktorral beszélgetni péntek reggelenként a Kossuth Rádióban. A legutóbbi adásnál már egy olyan műsorvezető ült a mikrofon mögött, aki már nem akadékoskodott, miközben a miniszterelnök a nemzeti konzultáció fontosságáról beszélt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Na és mikor veszik le az állandóan szereplő bánt a nekünk szánt műsor vezetéséről?
RonaGyuri
Nekem egy reklám ugrott be

ami igaz az igaz nekem annyira kritikusnak nem tűnt, de nem az én dolgom

A tegnapi nap egyik vezető híre volt a médiában, hogy Kocsis elvtársnőt érdemei elismerése mellett leváltották és újra az elődje kérdezheti Őfeneségét pénteki szentbeszédei kapcsán. A kapcsolódó indoklás: „bevalljuk, nem nagyon hittünk már abban, hogy az adventi reggeleinket nem a primitív erőszakosság, hanem az értelmes párbeszéd, kérdezz-felelek és a nyugodt, ébredés utáni hangulathoz illő hangnem fogja uralni. Kocsis kirúgásával (lehet ezt bárhogy kommunikálni, ez az) mind ennek reménye visszatért. Reményeink szerint a Miniszterelnökkel készülő pénteki interjúk is visszatérnek a normális (és ez szó szerint értendő) tempóba, sejtésünk szerint a régi-új riporterrel, a valódi kérdéseket is értelmezhetően és értelmezően megfogalmazó Kiss Gábor Istvánnal”!
Nekem valamiért az bugyuta bankreklám ugrik be, mikor a kutyát felvilágosítja a macska, hogy a gyerekágy az nem új magasabb pozícióhoz járó kutyaól.
lampa laz
Ezt az elmeháborodott lóf*szt kellene levenni a műsorról, meg a posztjáról is.
szaboria1
@Horizont: Havasi sug neki!! A bal fülébe van fülhallgató.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.