A lehazaráulózott miniszterelnök inkább nem mond semmit a szerinte kétségbeesetten vagdalkozó Simicskáról. „A miniszterelnök az ország és a magyar emberek számára fontos kérdésekkel foglalkozik. Egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett nyilatkozatait, aki 2015 februárjában és azóta többször is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal beszélt Magyarország miniszterelnökéről, nem kívánjuk kommentálni”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan, megis mit mondana? Hogy "egy geczi hazaarulo vagyok? " Vagy azt, hogy "Neeem, nem is vagyok se geczi, se hazaarulo?" Megis, ki gondolja, hogy erre felelnie kellene barmit is? Ha a G-napot egyetlen szo megjegyzes nelkul hagyta - vagyis elfogadta, nem tiltakozott ellene! - akkor most mit varnak el tole?
Simics leagalabb tudataban van annak, hogy o sincs tul rozsas helyzetben, de azert vannak dolgok, amik egyaltalan nem elfogadhatoak, meg egy olyan betyarnak se, mint Simics.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Tudod, azelott nagyon szerettem a hvg-t, az egyik legjobb lap volt a piacon, fuggetlen volt, jo cikkekkel, oknyomozo riportokkal. Valami nagyon megvaltozhatott a tulajdonosi viszonyban, ha ilyen csusztatasok siman megjelenhetnek a lapban.
Szomoru ez, meg egy vegvar elesett...:o((((
Hiaba, nekem mar csak a Hocipo marad... Sokan nem szeretik Teddyt - en igen -, sok mindent el lehet rola mondani, de ahogy a kozelmult tortenelmet szemelyeken keresztul bemutatja, - hat ebben bizony 100 %-ig megbizhato.
Erdekes, mar Bartustol is egyre kevesebb irast vesznek at - regebben szinte minden szamban volt egy egyoldalas flekkje - mara ez lecsokkent minden 3.-4. szamra...
Bartusnak is inkabb haza kene koltoznie, es kozelrol megismerni a viszonyokat - akkor talan nem irna meg azokat a szemoldokfelvonasra alkalmas cikkeit...:o))
bakegya
@karma1: nem véletlenül takargatja magát a miniszterelnöki köpönyegbe a kis -nagy G-VIKI!
Pikkk -pakkk nyilvánosságra hozzák a viselt dolgait azok akiket ő maga fizetett le-és ki,mint pl a SOROS JÁTSZMÁJÁBAN IS.Nagyon nem lesz INÁRA a felcsutkai kisvasutas utazás sem ,de még a balta veszett fejszéje is önálló életre kelhet és mészáros disznaival együtt kitörik a nyakát a dakotának-aztán leesik a magas lóról A saját ürülékébe fog...fertőződni,vissza!
nezelodo
Nem is kell ehhez semmit hozzátenni! Aztán meg ha csak ez az egyetlen hátba szúrt barátja, politikai támogatója lett volna, akivel elbánt, még lehetne vitatni ki a jellembajnok, de ez esetben kár rá szót vesztegetni.
Manhattan
Csak óvatosan, elbizakodott kisfiúk! A helyetekben nem írnám le Simicskát!
kereső
@karma1: Milyen igazad van.Bartusssal kapcsolatban kicsit eltér a véleményünk, bár komoly nehézséget okoz cikkeinek olvasása,megértése ,de sajnos nagyon sok minden beigazolódott abból amikről irt./Miért nem orditotok?, Az unió első fasiszta állama./ Hogy miért is nem Ő a mi "forditott Cassandránk"/by TGM/?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.