Robbanóanyagot tartott otthonában egy férfi Nemtiben, akit elfogtak, és eljárás indult ellene.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 32 éves nemti férfi ellen – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

Aknagránátot és egyebeket tartott otthon a férfi – a rendőrök mentek érte

Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei nyomozók olyan információk birtokába jutottak, hogy egy férfi, nemti lakóhelyén engedély nélkül tart robbanóanyagot. A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai pénteken elfogták és előállították a 32 éves férfit.

A rendőrök a házkutatás során megtaláltak és lefoglaltak egy aknavető gránátot, illetve egy gránát-gyújtószerkezetet – mely az elsődleges tűzszerész szaktanácsadói vélemény alapján robbanóanyagnak minősül –, továbbá lefoglaltak kézi fémkereső detektorokat, rozsdás szerszámokat, fémtárgyakat, agancsokat és lőszernek látszó tárgyakat is.

A rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, a további eljárást szakértők bevonásával folytatja ellene a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság – közölte a rendőrség.

(MTI)

(Címlapi kép: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Biztos ezek is Orbán életére akartak törni a rozsdás vackokkal.
Equus
a TEK nem tökölt. Megfogta a rettenetes terroristát. " lefoglaltak rozsdás szerszámokat, fémtárgyakat, agancsokat és lőszernek látszó tárgyakat is." Az aknavető gránát iniciáló feje hiányzik. Így csak egy rozsdás fémdarab, hacsak nem megy el az esze vkinek és tüzet nem rak alá.
Csak gratulálni lehet a Fekete Seregnek.

Nem akarom súlyosítani a terrorista helyzetét, de állítólag a múltkor fingott a templomban éppen a szentbeszéd alatt. Ez pedig biológiai fegyver használata.
dr. prédikátor
Összekapartak egy rakás rozsdás szarságot!!! Ennyi!!! Az agancsok meg legalább 10-15 évesek!!! !!! Faszok!!!
mackoka46
Nem csodálkozom a fegyver gyűjtögetésen, amikor az állampárt verőlegényeitől kell tartani.
1bitang
Az agancs nagyson veszélyes fegyver. Ugyanúgy lehet vele szúrni, mint egy (vacak) késsel, viszont nem mutatja ki a detektoros kapu. Különösen, ha a terrorista a fején viseli.
karma1
Jol is tettek ezek a derek tokos-tekes legenyek, hogy lefoglaltak ezt a - velhetoen - atomtoltetu fegyvert...:o))))
Gondolom, ha ket kezre tudnam fogni, es egy jo nagyot odabaszni orban fejere, akkor nagyon is halalos fegyver lehetne,...:o))))
Tovabba talalhattak az illetonel meg kapanyelet is, ami nagyon veszelyes fegyver, hiszen, mint tudjuk, van olyan eset, amikor a kapanyel is elsul...:o))))

Ha tudnak, hogy a szarvasok elvesztik az ilyen meretu kis agancsaikat, es ezt az illeto talalhatta erdei seta kozben is? Akkor is olyan felelmetes fegyver lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.