Galló Béla politológus szerint előbb-utóbb az MSZP be fog olvadni a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalícióba. Soros György pedig ellenzékpótló szerepet tölt be.

Külön küzdelem zajlik a választási kampányban az MSZP és a DK között, előbbi előbb-utóbb a Gyurcsány-féle alakulatban fogja végezni – mondta Galló Béla politológus vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Politológus: az MSZP-t előbb-utóbb bekebelezi Gyurcsány pártja

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Szerinte az elmúlt években az MSZP bázisa erősen megcsappant, a szocialista párt nem tud alternatívát kínálni a társadalomnak, kormányzati képességét már korábban elveszítette.

Galló: Kunhalmi Ágnes elemi érdeke a DK-val való együttműködés

A politológus úgy értékeli, hogy Kunhalmi Ágnes – akit Molnár Gyula pártelnök felkért, hogy legyen az MSZP arca – megbízhatatlan kommunikátor, és ahhoz a politikuscsoporthoz tartozik, akiknek elemi érdeke a DK-val való együttműködés.

Politológus: az MSZP-t előbb-utóbb bekebelezi Gyurcsány pártja

Fotó: mszp.hu

Soros ellenzékpótló szerepet vállalt magára

Arra a felvetésre, hogy a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány vidéken nyit irodákat, Galló Béla azt mondta, Soros György ellenzékpótló szerepet tölt be a mai magyar politikában, beszállt a kampányba, a vidéki irodák nyitása potens szavazatvásárlási lehetőség.

(MTI)

(Címlapi kép: mszp.hu)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
alfahir.hu/allami_blogger_vallalat
Galló Béla : "Kétségtelenül igaz, hogy Szili Katalin politikai nézeteivel egyetértek, sokáig tanácsadója is voltam." No komment. A politológus a kilencvenes években fideszesnek indult, majd a kétezres évek elejére harcias liberális lett, olyannyira, hogy 2002-ben egy emlékezetes cikkében a náci Völkischer Beobachterhez hasonlította a Magyar Nemzetet. Galló a jelek szerint visszatért politikai-közéleti bölcsőjéhez, és most a Századvég vezető elemzőjének blogjára ír például a kormány Oroszország-politikáját támogató cikkeket. Ő a jövőbe látó polihisztor, a fénylő csillag, sötét, mint a csillagtalan éjszaka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Szerencse, hogy ezt a Gallót ritkán hallanai, akkor is minek!!! Én eddig nem hallottam róla semmit, azaz nincs is!!! Nagy baromságokat hord össze!!!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Nem vagyok dühös,mert szellemileg visszamaradott vagy,így nyugodtan mondhatsz bármit,senkit nem érdekel...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Már a tagadás sem megy neked, Palika, No és mi volt még 2002-ben, ami mélyen megrázott téged ? Mesélj...közben a lócicit vedd ki a szádból, úgy könnyebb lesz...
Jozefina
Hitelesebbnek tűnik Gallónál! Ő legalább már le tett valamit az asztalra! Fideszes fanok is megvehetik és titokban tanulmányozhatják kedvencüket!!!
nepszava.hu/cikk/1147124-a-kiehezett-kecskebak-es-a-kaposzta
karma1
@Pálinkás Pál: Pali, ramentem a megadott oldalra, es ott - ha kinyitod a linket - ez az oldal ugrott be a 2002-es keresesre. Bocsi, most nem a Wikit neztem. Mindenesetre ez is kb olyan lehet, ahogy farkas flori egyeteme: csak az egyetemen nincs nyoma annak, hogy a flori gyerek ott lett vo'na...
Nem szep dolog Berniketol most krealni egy multat...:o))
karma1
@Jozefina: Nagyon jo a cikk... Sajnos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.