Vajna Timi férjének tévéjében magyarázta Kósa Lajos, hogy miért nem a Magyar Posta viszi ki a nyugdíjasoknak az Erzsébet-utalványokat. 2016. december 5-én, miután Kósa Lajos elmagyarázta az embereknek, hogy miért nem a Magyar Posta viszi ki az Erzsébet utalványokat a nyugdíjasoknak, a kormány bejelentette, hogy mégis a Magyar Posta kézbesíti a kormány karácsonyi ajándékát. A történet egyetlen mondatban összefoglalva...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Kósából hülyét csinálni?Azt művészet lenne.Azt csak abból lehetne,akinek valamikor esze is volt,de mint tudjuk,Laja ezen a téren kihívásokkal küszködik...
Sámannus
Lali, mégis csak ő a mi szemünk fénye. A sötétségben vakuként villog és káprázunk a gyönyörtől, .Mikor megszólal, minden világossá válik, ragyog mint fenyőfán a csúcsdísz.
nezelodo
A mi jó Lajosunk inkább azt tegye amihez nagyon ért, beszéljen nagy hülyeségeket, csak ne foglalkozzon megint az Euro-Ft árfolyamával, hiszen amikor ezt tette a zselés cimborájával karöltve, nagy "boldogságot okozott a devizahiteleseknek". A főnöküket, meg ha szavahihető lenne, megbuktatta volna, mert azt ígérte, ha az Euró árfolyama 300 Ft fölé megy lemond. Nem volt szerencsénk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.