„Azon kevesek, akik valóban ismernek bennünket és a férjem művészetét (az élete legvégén járó író mindent megírt a verseiben, regényeiben), azok pontosan tudják, hogy a vádak hamisak! (...) Azon sokak, akik semmit nem tudnak vagy valamit eltorzítva »tudni vélnek« rólunk, bármit elhihetnek a rágalmakból, akármit mondunk. »Sorrendbe állított, leleplező« interjúkat olvasva, olyan tömegpszichózisban élünk, amely a jogállamiság maradékait is fölemészti”

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nehéz dolgok ezek a régi sérelmek... Engem is egyszer, mikor serdülő voltam megugatott egy kutya. Én úgy megsérültem lelkileg, mint a csuda. Igaz, h a 3. emeletről ugatott, de akkor is... Rettenetesen féltem, h a parkban nem tudom befejezni a maszturbálást
. Most nézegetem, h melyik híres ember nyakába tudom varrni a leselkedést és azt, h azt a rettenetes vadállatot, azt a pekingi palotapincsit nyilván rám akarta uszítani a harmadikról.
RonaGyuri
@Equus: hogy stílusos legyek: nyomozd, ki hogy melyik híres embernek van hasonló kutyája és akkor megvádolhatod, hogy ilyen célra van neki ilyen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.