Közeledik a választás, indul az ételosztás: Rétvári Bence államtitkár a váci polgármesterrel, Fördős Attilával és egy önkormányzati képviselővel oszt majd krumplit szombaton. Az első 400 ember kap majd 10 kilót. Hétvégén a rászorulóknak osztott tojásra került rá egy fideszes politikus neve. A Bajkai István választókerületi elnök nevével ellátott tojásokat egy önkormányzati helyiségben, önkormányzati alkalmazottakkal osztották ki. Bajkai az RTL-nek azt mondta, nem tudja, hogy került a neve az ingyentojásra. Rétvári esetén ilyen gond legalább nem lesz. Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.  

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Világos, 3 évig azt se tudta, hogy léteznek választók, úgy el volt foglalva a zsebtöméssel, majd arra riadt. hogy közeleg a választás!
Manhattan
Hisz azt szajkózzák, hogy nincs is szegénység! Akkor, minek krumplit osztani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.