Újabb részletek derültek ki VV Fanni halálának ügyében. A lány november 20-án tűnt el, és korábban felmerült a gyanú, hogy a Németországban escortozó lányt elrabolták és valahol prostitúcióra kényszerítik.

A hét elején azonban a BRFK hivatalosan is megerősítette, hogy VV Fanni eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett ifjabb B. L. egykori MSZP-s jelölt, politikus ellen folytatnak nyomozást ember­ölés megalapozott gyanúja miatt. Fannit továbbra is eltűnt személyként keresi a rendőrség, a holtteste még nem került elő.

VV Fanni randizott is a feltételezett gyilkosával

Most újabb fejlemény derült ki az ügyben: a Blikk információi szerint a Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított férfi nemrég randizott a lánnyal. Az informátor szerint a férfi egyáltalán nem volt az egykori villalakó esete. Novozánszki Fanni exe már emlékszik, hogy évekkel korábban olyan üzeneteket kapott a férfitól, melyekben arról írt, hogy lefeküdt a lánnyal.

Információk szerint az emberöléssel gyanúsított férfi közös nyaralást tervezett a lánnyal, de VV Fanni kikosarazta. A Blikk arra a következtetésre jutott, hogy akár ez is lehetett a gyilkosság kiváltó oka.

via Blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Milyen érdekes, hogy a mai világban celeb lesz a buziból, a leszbikusból, a kurvából és a striciből is... Az átlagnál butább embereket istenítik a hasonszőrű buta kisemberek... Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
maci0427
Állítólag fél évig együtt is élt vele,ezt írják és "halál" szerelmes volt belé...! Elképzelhető, hogy mennyit költhetett rá és még mennyit kellett volna rá költeni ! Nem jó színészkedni, nem jó megjátszani a nagy pénzes emberkét a "Csekonics bárót " mert kiderül az nagyon hamar, hogy nincs egy vasa sem, csak a hitelek és a kölcsön , de nem szép dolog gyilkolni sem ! Vannak és voltak szerényebb igényű emberek is,a kik csak a boldogságra és a szeretettre vágynak...-- www.borsonline.hu/celeb/szerelmes-volt-gyilkosa-vv-fanniba/144269
Eladott Ország
"Jó estét nyár, jó estét szerelem." Eszünkbe jut, Fejes Endre novellájának nagy sikerű tévéfilm-változata , mely egy hatvanas évek elején megtörtént esetet dolgoz fel. Egy pszichopata munkásfiú megfeszített energiával összekuporgatott pénzén néhány napra személyiséget cserél. Görög diplomatának adja ki magát, luxusvacsorákat fizet, elegáns nőknek udvarol...
keresztapa
Találgatásokkal következtetésekkel, fars információkkal zavarják az igazi tettet... annak elkövetőjének kilétét... halálos szerelem érzés ként fogalmazzák meg. A drogozás mint
szokás, az olyan életvitelnél amit a lány él v. élt nem is merül fel... pedig mint lehetséges
tudat módosító szer hatása... hihetetlen viselkedési formulákat idéz elő, ami normalitásként
szokatlan.
vadnarancs
Milyen érdekes, hogy a mai világban celeb lesz a buziból, a leszbikusból, a kurvából és a striciből is... Az átlagnál butább embereket istenítik a hasonszőrű buta kisemberek... Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
cikicakk55
Igazán szeretem a propellert,mert nekik köszönhetem,hogy jó pár értelmes embert megismerhettem,de most tényleg! Nem lehetne ezt a szerencsétlen lányt békén hagyni? Az sem biztos,hogy meghalt! Az sem biztos,hogy pont az elkövető( már ha van ilyen) van letartóztatva. Majd ha valami biztos kiderül,akkor írják meg.Bele gondolok mit élhet át az édesanyja minden egyes cikknél.Ha az én gyerekemről volna szó,még akkor is ha olyan életet élt,amilyet nem kéne,nagyon fájna,hogy megírják.Gondolom épp elég az Édesanyjának,hogy eltűnt a lánya és az is elég lehet neki,hogy Ő tudja miből élt eddig.Most már az egész ország tudja,pedig ha nem Ő lenne VV Fanni,egy lenne a sok lány közül,akik szinte naponta eltűnnek,majd valamilyen formában előkerülnek,csak az nem újsághír. Inkább migránsozzon a propi,vagy Sorosozzon. Azt is unjuk,de könnyebb elviselni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.