Nem egyeztetett az MSZP elnökével arról Karácsony Gergely zuglói polgármester, hogy ő legyen a szocialisták miniszterelnök-jelöltje – állítja a politikus.

A napokban több helyen is megjelent, hogy Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, amúgy zuglói polgármester leült tárgyalni az MSZP elnökével, Molnár Gyulával arról, hogy ő legyen a szocialisták miniszterelnök-jelöltje.

Karácsony Gergely szerint ő nem tárgyalt arról, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje lenne

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Ám mindezt Karácsony Gergely az ATV műsorában cáfolta, mondván, az ellenzéki összefogásnak többről kell szólnia, minthogy az MSZP-nek és a Párbeszédnek közös a listája. Karácsony szerint minden ellenzéki pártnak együtt kell működnie, ami közös listát, közös programot és közös miniszterelnök-jelöltet jelent. 

Az Együtt az ATV szerint máris bejelentette, hogy ők nem fognak közösködni az MSZP-vel.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Az összes jelenlegi magyar politikust, egytől-egyig ki kellene lőni... a világűrbe.
Ott legalább a sz@r sokáig eláll.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
"Karácsony szerint minden ellenzéki pártnak együtt kell működnie, ami közös listát, közös programot és közös miniszterelnök-jelöltet jelent. "
Ez a lényege az egésznek. És aki ezzel nem ért egyet az össza-vissza kavar és bedől többek között a putyini hírkavarásoknak is!!!
Eladott Ország
A Jobbik esetleges kivégzése mutatja, hogy mi vár Magyarországra 2018 után. A jelenlegi ellenzék önmagában teljesen esélytelen a jövő évi győzelemre, viszont bejátssza az egész pályát, nem lehet úgy tévét nézni, hírt olvasni, hogy ne az összefogásuk kudarcáról legyen szó Ehhez jön a Jobbik és az LMP kétes külön utassága, amit vagy komolyan gondolnak, vagy nem – az utóbbi hetek fejleményei alapján inkább nem és ők is kezdik megérteni, hogy ideje puhítani a választóikat a mások javára történő visszalépésekre. Ez egy olyan vonat, amin együtt ülnek az ellenzék többi tagjával, mert ha falnak megy, mind belepusztulnak. Ezt kezdték megérteni Vonáék és feltehetően Szél Bernadették is: nincs jövőre olyan opció, hogy ellenzékben maradva kvázi-győztesnek, későbbre eltéve magukat, a Fidesz kihívójának tűnhetnek. Ha ez a hatalom nyer, mindenki más veszít és erre a CEU után a Jobbik is kitűnő példát szolgáltat. Ha viszont észhez térnek a tisztelt érintettek, még nyerhető a jövő évi választás. Ha minden választó nem is, a többség egyszerű döntést szeretne hozni: maradjon, vagy menjen a NER. Ha ennek a döntésnek a lehetősége felvillan, az sokakat mozdíthat meg. Ha egyéni utak maradnak és harmadannyi választóval fognak neki a pártok a Fidesz legyőzésének, csak a legvérmesebbek voksolnak, a többi érteni fogja a matekot: a végeredmény a biztos vereség és két-három álellenzéki párt lesz, mert az igaziakat el fogja söpörni a rendszer. Akkor tényleg lehet majd arról elmélkedni, hogy az Orbán-rendszer több évtizedre a nyakunkon marad.
bencemacska
Szerintem olvassátok el Nagy József riportját a 24.hu-n Szilvásyval! (volt A propin is!):
24.hu/belfold/2017/12/08/szilvasy-gyorgy-orban-paks-2-ert-tomott-borondoket-kapott-az-oroszoktol-hazaarulo/
Hülye a cím, nem abban van a riport lényege! Sokkal fontosabb dolgokat mond!
Tavryni őrnagy
Az a baj hogy Orbàn annyira összekavart mindent, hogy csak ö képest àtlàtni.
bencemacska
@Tavryni őrnagy: ma, 16:54
Túl értékeled!
Tavryni őrnagy
@bencemacska: Lehet. Nem ö okos a többi buta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.