Egy kérdést is feltettek Gyurcsány Ferenc feleségének, de a választ már nem várták meg. A Fidesz ifjúsági szervezetének több mint kéttucatnyi aktivistája jelent meg Gyurcsány Ferenc exkormányfő, DK-elnök feleségének fórumán Budapest VII. kerületében, a Wesselényi utcában. Kiakasztottak a teremben egy molinót, amelyen ez a kérdés állt: "Mikor fizetitek ki a diákokat, Klára?" Ezzel az MSZP volt politikusa, a DK-nak is dolgozó ügyvéd, a most előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba iskolaszövetkezeti ügyére utaltak, mert az Altus Portfólió Kft., amelynek Dobrev Klára a vezérigazgatója, korábban csaknem nyolcvanmillió forintnyi kölcsönt adott Czeglédy cégének, a Human Operator Zrt.-nek. Az ügyben Dobrevet is kihallgatták, az erről szóló jegyzőkönyvet ő maga tette közzé. © hvg.hu © hvg.hu A molinó kiakasztása után az aktivisták kivonultak az épület elé az utcára, ahol sajtótájékoztatót tartottak. Ezen ott volt a Hír TV, amely Dobrev fórumán forgatott, valamint az M1 és...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@JAJMÁR: En szivesen latnam ME jeloltnek. Rendkivul okos no.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@durbincs: Szuper!
Elvtársra találtál Béla személyében.
Kriptont még hiányolom.
42
Azért nem várták meg a fidelitaszos szarcsimbókok (ez nem bók volt!) a választ, mert Dobrev Klára nem kicsit, nagyon összezavarta volna az IQ betyárokat a válaszával.

Értsd már meg végre, te magyar paraszt, hiába tanulsz sokat, és/vagy keresel sok pénzt, ha az IQ-d alulról szagolja az emberi minimumot, ha a lelkiismereted sekélyes, kiiskolázatlan, vagy ha simán csak kőbunkó vagy.
Te azt hiszed mindent tudsz, mindened megvan, de közben semmit nem tudsz, és semmid sincs - semmi normális emberi, semmi isteni (akinek a képére formáltattál)
És még te sajnálod a saját farkát kergető kutyát...
SystemError
@durbincs: Herélt kutya papagáj ? A minden az semmi? ön volt vagy van többnyire olyankor? haha tudom mert nem?
quadrocopter
@durbincs: Sikerrel épülsz le, mert buta vagy, képtelen vagy megbirkózni az írásjelekkel, nincs értékelhető mondatod, ez tipikus jele a debilitásnak!
Nincs nagy jövőd sem itt, sem máshol, ha észrevetted volna, de ezt sem vagy képes felismerni, mert kellően buta vagy hozzá!
magyarbakancs
@durbincs: "maga itt büdös ?"
hú de jó orrod van .
Csak nem a hátsómban van? Martin Shulz -nak igen 8 általánosa van.
Orbán barátjának is az van Pénztáros Mészárosnak.
Hogy lett Magyarország leggazdagabja?
Úgy hogy Orbán barátja.
Azt nem kifogásolja ,hogy neki is nyolc általánosa van?
Szarházi értelmiségi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.