Ha a végveszélytől csak a Jobbik menthet meg, az más. De miért mentene? Keddi cikkemet meglepetésemre sokan félreértették a jelek szerint. Némelyek szerint hosszú volt és tekervényes. Márpedig könnyen összefoglalható.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A mi drága jó Gazsink esete a létezővel

T.G.M. rátesz egy lapáttal, persze a vak-véletlent okolja

Hát mit mondjak okkal és joggal keltett nagy és többségében nem túl elismerő visszhangot „A Spinoza ház fantomja” című írása. Tegnap délután „TGM: Még egyszer a Vona-ügyről” címmel magyarázkodni kezdett. Persze nem ő lenne, ha bármiben is legalább annyit tenne, hogy nem zárja ki, hogy nincs 100%-ban igaza.
Ln hic & nunc két pikáns momentumát ragadom ki:
„ez a cikk véletlenül akkor jelent meg, amikor az Orbán-csoport éppen szét akarja bontani a Jobbikot a párt belső ellentéteinek kiélezésével” – írja, ami lássuk be igencsak necces. Lévén, ahhoz hogy valaki ne lássa, hogy hetek óta milyen ádáz és egyre durvuló hajtóvadászatot folytat Orbán, kevés vaknak lenni. Nem foglakozni azzal, hogy az ítkodmánya ehhez jó eszköz, pedig gátlástalanság!=))
A másik mókás gondolat, mikor Róna Péternek válaszolva így ír „azt képzeli valamiért, hogy én ’a létező baloldalt’ (az MSZP-t stb.) védem, ami eszem ágában sincs”! =))
Igen mint tudjuk a mi drága jó Gazsinknak igencsak speciális kapcsolta volt mindig a létezővel! =))
RonaGyuri
még egy postot írtam részben ennek a cikknek apropójából:

Megmondó-emberek

Néha csak egy kicsit fontosabb a gügyű szajkózása, mint az egyébként valós felvetés

Nem tudom melyikük sértődne meg jobban, pedig tényleg van bennük valami közös. Tipikus megmondó-emberek, s azoknak is a legelvadultabb formájából. Akinek mindennél fontosabb a kedvenc gügyűjei hangoztatása. valahogy úgy hozta a véletlen, hogy ma reggel nem sok eltéréssel került képernyőmre a T.G.M. és Puzsér Róbert legújabb publicisztikája.
Nehéz lenne tagadni mindkettő vonatkozásában, hogy fontos kérdésről beszélnek. Bár tartok tőle, hogy sokkal inkább ez csak ürügy mindkettőnél. Ürügy számukra, hogy kost was kost – esetünkben, hogy az egyébként fontos ügyet ezzel diszkreditálják – a szokásos gügyűjüket hangoztassák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.