Újabb fordulatot jelent VV Fanni ügyében, hogy az eddig napvilágot látott hírekkel ellentétben nem a Dunában keresik a lány holttestét. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi a Duna hullámsírjába temette a lányt.

A nyomozók most egy hatalmas nagyvadas területen kutatják a nyomokat. Azt már korábban megírtuk, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosának ügyvédje szerint nem igaz, hogy a dunaújvárosi férfi nem működik együtt a rendőrséggel. A férfi elismerte, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést tagadta.

Egy hatalmas erdőben keresi a rendőrség VV Fanni holttestét

A Vác Online információja szerint a holttestet most nem a Du­nában, hanem Veszprém megye erdős területén keresi a rendőrség életvédelmi főosztálya.

A rendőrség 0–24-ben nyomoz Fanni holtteste után, amit nagy valószínűséggel elásott a gyilkosa, így mivel óriási, nagyvadas területről van szó, az is elképzelhető, hogy sosem kerül elő a 24 éves lány teste – mondta el a Borsnak egy informátor.

via Borsonline

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A hegyek között próbálták már keresni? Milyen terület nem volt még a látómezőben?
Csizmás Kond
..a múltkor még egy német kupiból üzent...
wagabund
...magas nyomravezetői díj, illetve szabadszemmel is jól látható összeg a megtalálónak...

nos? az ötletet ingyé adom.
maci0427
Ha a férfi követte el valóban a gyilkosságot, akkor kár tagadnia, hiszen gondolom, hogy ezt ügyvédi utasításra teszi, abban a reményben, hogy ha nincs holttest akkor semmi sincs ! De úgy is ki fog derülni minden ! Gratulálok az ügyvédnek, ha tudja, hogy ő a tettes...! Mert valószínű, hogy az ügyvédje mindent tud ! Amúgy meg ez a vége, ha egy férfi játssza a dúsgazdag ember szerepét és így szedi fel a nőit, ehhez hitelt vesz fel - csal lop - hazudik, de előbb vagy utóbb kiderül, hogy egy fityingje sincs ! És ha lebukik akkor a méregtől és az elhagyottságtól még ölni is képes ! Amúgy a gyilkos tuti, hogy életfogytiglani büntetésre számíthat és ha ez a faszi a gyilkos akkor most 33 -éves , soha nem jön ki a sittről !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.