Havas Henrik ismét az N1TV kamerája elé állt, hogy elmondja mégis beperli az őt rágalmazó médiumokat és minden bizonnyal Baukó Évát is. Nagyon remélem, hogy neki még személyesen is fizetnie kell. Havas Henrik egykori munkatársa e-mailben kereste meg az újságírót, és emlékeztette, hogy valóban milyen kapcsolatban is állt, vagyis inkább nem állt, a most őt vádoló, a #metoo mozgalmat erkölcstelenül meglovagoló Baukó Évával.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Akkor most nyithatod a bukszádat Évike.:-)Na meg a töbi retek fityfaszos média is.:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
A korrupt fideSS által lepénzelt szajha hamarosan nagy bajba kerülhet.
quadrocopter
Ez is szopás, meg a másik, közismert módi is...megérdemli a könnyes szemű szűz!
bakegya
Mit is lehetne mondani-ennek alapján minden nő perelhetné azt a pasit aki megkívánta-
Na de mit érdemelnek azok a nők akik kitartatják magukat egymás után több pasival is,VAGY TÖBBEL EGYSZERRE??
bencemacska
Bizonyítani nem is kell, csak bejelenteni?!
Nessy
Azért a legközelebbi "áldozat", ha megoldható, ne VV szereplő legyen!
Tőle kissé hiteltelen, hogy egy verbális ajánlattól alkoholista és pánik beteg lesz.
hetöndöe
Akkor most nyithatod a bukszádat Évike.:-)Na meg a töbi retek fityfaszos média is.:-)
mariaberta
Csak 2 milliót? Milyen smucig ez a kormány!!!
peterkelemen
@mariaberta: Olcsó, hazug kurvák ezek. :D
nezelodo
Eddig azt hittem a prostik csak az ágyban és egyéb alkalmatlanságon dolgoznak, de már megtalálta a hívő keresztény mini elnökünk és istenfélő csapata helyüket az illiberális politikai berendezkedésben is.
surdilloFUJT
@mariaberta: meg a TV2,Alekoszos elmondta,hogy előre megtervezték a tv vel!Lesz bukta!
nezelodo
@surdilloFUJT: Na ez az Alekosz nevű figura is kiköpte a szájába dugott lágy kenyeret és "jól benyalta magát" a szunyókapapánál, és elvbarátainál!
simmering73
Eszem megáll. Csontvázak helyett kurvák hullanak ki a szekrényből.
Jozefina
Bauko még mindig jobb lenne, ha elmondod az igazat!!! Úgy is szarba hagynak és egyedül fogod elvinni a balhét és vaze nagyon meg fogsz fizetni érte!!!
eszegfu
Függetlenül a személyektől... engem az döbbentett meg, hogy "2 milliót kaphatott" a történetért valaki. De milyen "ócska" gondolkodásu ujságiró, szerkesztő az, aki ilyent felajánl ... ha igaz egyáltalán...
relatív
@eszegfu: Nagy a valószínűsége, hogy az alekosz-féle video csak egy ' féligazságot ' rögzít, mert Baukó Éva pár évvel korábban már megemlítette, hogy ajánlatot tett rá a most általa megvádolt !
eszegfu
@relatív: Én nem láttam a videót, sőt Baukó (mondjuk a hölgy arcára sem emlékszem, ha egyáltalán láttam valaha) régebbi "története" sem ragadt meg bennem... ettől függetlenül lehet igazság tartalma is. Engem csak az rémit meg, hogy mire képesek az ujságirók, hogy szinten tartsák, vagy esetleg egy ujabb botrányt irjanak le.
wagabund
Óránként változik a " ki kivel van?"...például a "nagy Ő" Molnár anikó is beleköpött egy rendeset a levesbe...őt is szopatni akarta(úgy elsőre, ha belemegy...aztán?) még várják a
többi jelentkezőt...
Sokan tudni vélik, Havas visszaél azzal, hogy a fia az ATV-nél dolgozik, ezért olyan biztos a maradásában az ATV-nél... Nos tegnap az igazgató azt mondta, hogy hétfőn eldől, lapát, vagy marad...
Amúgy érdemes begúglizni az ifjú Havas nevét...valamiért "az alma nem esik messze a fájától" című magyar bölcsesség jön le..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.