Kedden a BRFK hivatalosan is megerősítette a Borsnak, hogy Novozánszki Fanni eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett ifjabb B. László, egykori MSZP-s önkormányzati képviselő-jelölt ellen személyi szabadság korlátozása és ember­ölés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz. A bulvárlap azóta beszélt a férfi ügyvédjével, aki állítja, hogy a híresztelésekkel ellentétben ügyfele együttműködik a rendőrséggel: vallott róla, hogy ismerte és kapcsolatban állt Novozánszki Fannival, azt azonban tagadja, hogy megölte a 24 éves nőt. Az ügyvéd azt állítja, hogy a gyilkosságot nem B. László, hanem valaki más követte el, akinek német rendszámú BMW-jét körözi is a rendőrség. A rendőrség viszont azt írta a lapnak, hogy „az ügyben egy nőt eltűntként keres, to­vábbi személyt il­letve járművet azonban nem köröz.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azt nem értem minek kell minden írásban hangsúlyozni hogy mszp önkori képviselő jelölt volt a pacák, ha sáros akkor tökmindegy melyik párt tagja volt el kell ítélni oszt. jónapot !!!
simmering73
Csípem ezt a hír tálalálst. " ifjabb B. László, egykori MSZP-s önkormányzati képviselő-jelölt". Mi köze ennek a bűnesetnek a politikai hovatartozáshoz? Ez kb olyan mintha azt írnák, hogy elütötte a villamos a 47 éves T.L. MSZP szimpatizáns nyugdíjast az Oktogonnál.
human
Példás gyorsasággal elkapták. Nagy kutya lehet az elkövető, ha mással takaríttatja el amit mag hagyott hátra. Remélem mi hamarabb kiderül ki a valódi tettes. Egy prosti sem érdemli meg, hogy bántsák csak azért ami.
human
@papa.49: Úgyis kiderülne róla. Teljesen mindegy. Még a legbecsületesebb párt környékén is lebzselhetnek bűnözők. Egy párt ott válik hiteltelenné, ha úgy állítja be magát, mintha szentekből állna. A fidesz és a kdnp bizony egy ilyen párt. 2010-ben saját fideszes ismerősöm mondta, hogy ezek bizony kivétel nélkül makulátlan emberek. Nem korruptak, mint a szocik. Megkérdezném szívesen, hogy most is így látja-e. Sajnos csak nagyon ritkán találkozunk és tisztelem annyira, hogy azt az alkalmat nem politizálással fogjuk elrontani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.