Napok óta Baukó Éva és Havas Henrik ügye mindenhol a téma, ugyanis az egykori villalakó szerint Havas zaklatta őt. Most pedig Puzsér is megszólalt a témában, és mindenki számára egyértelművé tette a véleményét.

„Baukó Éva Sárosdi Lillával ellentétben nem húsz év múltán kezdett leszámolásba, hanem már évekkel ezelőtt a nyilvánossághoz fordult, s nem pusztán szexuális ajánlattételről számolt be, hanem a közvetlen főnöke zaklatta – állítja ezt az érintett. Amikor nem engedett a zaklatásnak, Havas Henrik kirúgta az állásából. Vessük össze ezt Sárosdi Lilla történetével Marton László visszataszító módon előadott ajánlattételéről: az egyik egy munkahelyi zaklatás – a másik egy elmaradt nemi erőszak.”

„Marton Lászlót megnyúzták, kicsontozták, kizsigerelték, és eltávolították a nyilvánosságból – hiszen rá vallott egy „áldozat". Most, hogy az „áldozat" nem a nagy méltóságú genderelit tagja, most, hogy nincs befolyása és kapcsolatrendszere a balliberális világban, most, hogy az „áldozat" egy valóságshow-hős, egy alkoholproblémás, ordenáré trashceleb, hirtelen eloszlik a női szolidaritás: nincs több #hiszünkneked, se #bátorvagy, nincs több pink testvériség.(...)”

Puzsér kifakadt a Havas-ügy miatt

Forrás: Youtube/HírTv

„Sejtelmem sincs, hogy Havas Henrik nemtelen megtorlás áldozata-e, vagy pedig zaklató. Nem tudom eldönteni – de legalább nem is dolgom.

Az viszont az első perctől kezdve nyilvánvaló volt, hogy a »metoo« névre keresztelt boszorkányüldözés előbb-utóbb ártatlan embereket is elér, amilyen Louis CK és Szikora János, emellett pedig valódi zaklatók és erőszaktevők is a máglyán végzik majd – Joseph McCarthy szenátor sem dolgozott ennél hatékonyabban az Amerika-ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság élén.

Nyilvánvaló, hogy egyedi ügyekben a közvélemény és a sajtó nem alkalmas rá, hogy igazságot tegyen, és végképp nem alkalmas rá, hogy igazságot szolgáltasson – de ha már elkezdték, legalább ne fordítsák el a fejüket! Annál rosszabb precedens ugyanis a világon nincs, mint hogy kiáll egy Sárosdi Lilla, és mi őrjöngünk – kiáll egy Baukó Éva, és mi lapítunk.”

Címlapkép: Youtube/HírTv

(MNO)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
"– állítja ezt az érintett"

Majd ha ÉRINTETLEN állítja, akkor elhiszem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...szerintem az ilyen harmincéves zaklatottakat kéne büntetni bűnpártolás miatt...
human
Sárosdi Lilla személyét és esetét egy lapra venni egy Baukó Éva vagy "Nagy Ő" Anikóval már alapból hiba. Puzsér szokott jókat is mondani (talán mert sokat beszél) de néha bukdácsol az érvelése.
Equus
@human: bocsi, de nem értem... mi a különbség a 3 pénzvadász, exhibicionista szuka között?
human
@Equus: Sárosdi Lilla mint pénzvadász szuka? Valamiről lemaradtam?
troll6
"– állítja ezt az érintett"

Majd ha ÉRINTETLEN állítja, akkor elhiszem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.