Döbbenetes a mai botrány fényében újraolvasni Gesztesi egy korábbi durva kifakadását Havas Henrik ellen. Né­hány hó­napja még min­denki be­dugta a fülét ilyen ese­tek hal­la­tán. Gesztesi Károly egy interjúban részletes tényekkel alátámasztva vádolta meg zaklatással Havast, még azt is hozzátette, hogy "megérdemelne egy nagy verést". Gesztesi, akinél betelt a pohár Story magazinnak tálalt ki. "Havas konkrétan rendszeresen zaklatta a volt feleségemet, amikor a Mokkában együtt dolgoztak. Nemegyszer fordult elő, hogy részegen hívta fel Claut, de pechjére én vettem fel a telefont. Nem győztem elküldeni a fenébe, keményen rászólva, hogy ne molesztálja rendszeresen Claudiát. Egy elvtelen, pofátlan fráter, aki ráadásul súlyos alkoholproblémákkal küszködik. ""Valószínűleg nem tudta feldolgozni, hogy Claudia sosem feküdt le vele, bármennyire is próbálkozott. Amikor a topon volt, Havas mindig is visszaélt a helyzetével, azt pedig képtelen volt feldolgozni, hogy az általa szakmailag oly nagyon...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Muszáj egy iszákos ember hazugságait sztárolni? "Ötvenéves vagyok, ismer az ország". Ja ismer az ország lecsúszott alkoholistaként! Nagy érdem! Nemrég "Trutykóval" szintén részegen "beszélgetett". Felejtsék már el! Hujbertet is és az összes barmot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Muszáj egy iszákos ember hazugságait sztárolni? "Ötvenéves vagyok, ismer az ország". Ja ismer az ország lecsúszott alkoholistaként! Nagy érdem! Nemrég "Trutykóval" szintén részegen "beszélgetett". Felejtsék már el! Hujbertet is és az összes barmot!
42
@durbincs: Ezzel mit is akartál közölni?
Hogy vegyenek sok vattát a százhalombattaiak, mert felmegy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Százhalombattán a vatta ára?

Te, durbincs, utoljára mikor használtál vattát, és mire?
42
@durbincs: Csak vicceltem veled.
Százhalombattán született, és azóta is ott él az uncsitesóm, szóval tudok különbséget tenni a magyar "v" és a "b" betű között.

Tudod mi a különbség köztünk?
Míg én tudok különbséget tenni, addig te nem tudsz, vagy nem akarsz.
Szerintem inkább a "nem, akarsz" az úr nálad, mert érteni érted a lényeget (valahol), de nem akarod elfogadni, mert a lelkületed (a világhoz, az emberekhez, istenhez való hozzáállásod) hibás.
Iszonyúan rosszul gondolkodsz, tesó!

Ha csak rajtad múlna, te a halált hoznád el a Földre, és nem az életet.
És EZ a baj veled, meg a magadfajtákkal :(
Csizmás Kond
Gesztesit meg azért mellékelte Klaudia mert nem zavarta eléggé...
simmering73
"...részegen hívta fel Claut ... súlyos alkoholproblémákkal küszködik" Pofám leszakad. Bagoly mondja verébnek: alkoholista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.