Vajon tényleg minden felelősség megúszható azzal, hogy „én csak szórakoztatok”? Vélemény. A stúdióban Soma Mamagésa, Kasza Tibor, Fresh Andi, Schobert Norbert és Szandi tárgyalják meg a válaszokat. Alapvető kérdések sem merülnek fel: például csak a B válasznál jelenik meg, hogy „nagyon indokolt esetben”, ez alapján az A talán a kevésbé indokolt vagy indokolatlan verést is pártolja? Ugyanígy nem járják igazán körül az okos celebek, hogy mi számíthat „nagyon indokolt” esetnek. Szandi gyerekkorában azt mondta anyukájának, hogy „hülye”, ezért Szandi mama visszajött az ajtóból, pofont adni. Hát…ez a nagyon indokolt? Aztán azt se fejtik meg, hogy mikortól és meddig pofozható a gyerek szerintük. Már a csecsemőt is üssük, vagy csak kábé 10 kiló fölött? És mondjuk egy 14 éves, 185 centis, 85 kilós, vízilabdázó srácot mennyire kell megütni? Hiszen ő masszív, kisebb legyintést meg se érez. Vagy olyankor jön az eszközhasználat? Vagy megbízottként egy választási szakértőbe ojtott tájépítész a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
" Vajon hány olyan család volt, ahol az adás után apa-anya a felmentés biztos tudatában, hát hiszen bemondta a tévé, a Claudia meg a cukormentes töpszli is, hogy lehet ütni, farkasmosollyal ráfordult a gyerekre? Vajon hány gyerek pisilte össze magát a félelemtől, hogy már a tévében is, már a szórakoztató műsorokban is arra biztatnak, amitől az ő élete pokol?" Ez egy velejéig rohadt ország! Legyenek átkozottak mind akik pénzért ezt megteszik ennek a mocskos hatalomnak! Egyenként mindegyiket meg tudnám szaggatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.