Rövid távon – a 2018-as parlamenti „választásig” – minimális az esély a győzelemre, de legalább a további megszégyenülés elkerülhető, s azzal megszülethet az Orbán-rezsim belátható időn belüli megbuktatásának reménye.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hordajavaslat a Nagy Semmiről! Röhej...idióta barmok!
Eladott Ország
Addig és pontosan addig fog az Orbán-kormány páros lábbal ugrálni ezen az országon, ameddig elegendő korlátolt képességű honfitársunk lesz, aki elhiszi, hogy véletlen volt Simicska Lajos szárnyalása és bukása, ezzel párhuzamosan véletlen Mészáros üstökösként ívelő karrierje, mindehhez Orbán Viktor személyes érdekeinek és pénztárcájának a világon semmi köze nincs és jó ez nekünk így, ahogy van, mert egy rendes, becsületes magyar vállalkozóról van szó és egyébként is ilyen az élet. Ha másképpen nem megy, ( mivel az ellenzéki pártok nem fognak össze) a fidesz ellen egyik járható út a permanens polgári engedetlenségi mozgalom.
Lepényleső
Nem mindegy hogy ki kire szavaz,ha a voksokat a bán számolja össze?
Sziszifusz
A Fideszes potentátok, országromboló ámokfutásának megállítása, a vezér eltávolítása útján érhetne véget.
Az nem lehet, hogy nincs olyan adat, vagy információ amely alkalmas lehetne Orbán Viktort el lehetetlenítésére. Az általuk oly nagy sikerrel, sokszor megvalósított karakter rombolás megvalósítása vezethet eredményre.
Tudomásul kell venni, hogy ezt a kormányt, korrekt, tiszta politizálással lehetetlen leváltani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.