Hiába: mindenkinek megvan a maga keresztje. A legutolsó lovagoknak is. Aki rajongott annak idején az Indiana Jones-filmekért, sosem felejtheti az öreg keresztes lovagot. Egyetlen feladata az volt, hogy egy föld alatti szentélyben védje a világtól a Szent Grált. Az idős hős természetesen teljesítette feladatát, megvédte a gonosz erőktől a kereszténység e fontos ereklyéjét.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Utolsónak utolsó, ez tény kérdése, de hogy keresztes, bár ha jól meggondolom a mérgeket veszélyességül szerint keresztekkel osztályozták (meg kell jegyezzem, hogy esetében a pszichotróp hatásokra utaló # jobban stimmel ), nem is beszélve a viperáról, ami rövid és vaskos ez stimmel! =))
Ami pedig a lovag-ot illeti??? Na jó ott van Zsóti is!!! =))
nezelodo
Ideje lenne közadakozásból a mi Szilárdunknak meg a főnökének egy szélmalmot is állítani Csepelen, hogy játszadozhasson kedvére a fakardjával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.