Mesés prémiumokat osztanak Harkányban, kár, hogy nemrég még gyorssegélyt kértek a kormánytól. Miután szeptember végén még 20-25 milliós segélyt kért a város, Harkány polgármestere és alpolgármestere után most a város fürdőközpontjának vezetése is év végi prémiumot kap – írja a PécsiStop. A város polgármestere, Baksai Endre Tamás hathavi jutalmat, mintegy 3 millió 290 ezer forintot vehet fel, az alpolgármester, Remmert Ferenc pedig mintegy 1 millió 151 ezer forintot zsebelhet be. A város vezetése mellett a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. igazgatósági tagjai is prémiumot kapnak. A fideszes többségű képviselő-testület ugyanis az igazgatóság három tagjának összesen 13 milliós jutalmat szavazott meg. Nem nehéz kiszámolni, hogy az állami segítség úgy nagyjából el is ment a bónuszokra. Kérdés persze, hogy az állami támogatást eleve a prémiumosztás égető problémájára kérték-e, vagy valami más problémára szánt összeget dobtak szét.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Eltanulták a genyó hordájától, az uniós lének is ez a sorsa, csak kerülővel, esetenként meg pofátlanul nyíltan!
nevemnick
Arra is kíváncsi lennék, hogy a villányi borosgazdával egyetemben mennyit ,,húztak le" az Ős-Dráva programsuskájából. Mert hogy a kerékpárutak nagy részének csak az elején és olyan tíz kilométerenként a végén található olyan 5-600 méternyi aszfaltozott rész.
dodóka
Miért is hibáztam rá még elolvasás előtt , hogy fideszes városról van szó ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.