Bárdossy László küldte a magyar anyák fiait a doni pokolba, most mégis érte mondtak misét. Engesztelő szentmisét tartottak advent második vasárnapján Bárdossy László volt magyar kormányfő emlékére – írja a Nyugat.hu. Erre az engesztelésre valóban szükség lehet, ugyanis a később kivégzett, 1941-42 között regnáló miniszterelnök nem sok jót tett hazája üdvéért. A Bárdossy László Emlék- és Baráti Társaság a miniszterelnök születésének 127. és kivégzésének 72. évfordulója alkalmából kulcsolta imára tagjai kezeit és koszorúzott. Minderre még az esemény előtt felhívta a figyelmet a Mészáros Lőrinc Mediaworksének kezében lévő Vaol.hu megyei portál is.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ha ez így megy tovább, akkor Szálasi is kaphat vmi keresztényi elismerést... és természetesen Hitler is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@kripton: nem vmi tisztességes dolog lehülyézni a Nemzettemető tezsvért... Lehet, h sak tévedésben van, mint amikor elfogadta Soros oxfordi képzését... Elveihez hű, derék ember ő: mindig odaáll, ahonnan egy kis pénzt remélhet, no meg hatalmat.
kripton
@justhpeter: Látom, magadtól is rájöttél! :-)
kripton
@Equus: Hát persze. Mindenki fasiszta, meg bolsi, csak ti vagytok (az a pár tucat) a demokraták. :-)
peterkelemen
Orbán nácikat megszégyenítő gyűlöletkeltő propagandáival van tele a világsajtó. Mekkora szégyen ez minden magyarnak! Szőrnyű károkat okoznak Orbánék minden magyarnak és az országnak! www.dw.com/en/hate-speech-in-the-hungarian-election-campaign/a-41786438
simmering73
Az Európai Unió első fasiszta államában (by Bartus L.) ez dícsérendő esemény.
justhpeter
@kripton: Aztán arról még nem beszéltünk, hogy ennek az embernek mekkora szerepe volt a magyar katonáknak a Donhoz vitelében és ottani halálában.
Arról sem beszélünk még, hogy ez az ember, akiért az egyház ma misét mond elítélt háborús bűnös és az áldozatok hozzátartozói még köztünk élnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.