Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint már 7 óra előtt élénk forgalom és torlódások alakultak ki a Budapestre bevezető utakon.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint jelenleg ez a helyzet a magyar utakon:

- Élénk a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon. Lassabb haladásra számítsanak az M3-as autópályán az M0-s csomóponttól, továbbá az M2-es autóúton Sződligettől, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Sülysáp és Mende között, valamint Dunaharasztitól az 51-es főúton, illetve a Csepel-szigeten Halásztelektől befelé a II. Rákóczi Ferenc úton.

Már torlódik a forgalom a Budapestre vezető utakon

Fotó: police.hu

- A 31-es főúton, Jászberény közelében a két személyautó és egy kamion ütközött össze. A 73-as km-nél az utat lezárták, a forgalmat elterelik.

Az útállapot-jelentés szerint országszerte borult, felhős az ég, a Duna vonalától keletre többfelé, valamint Szántód környékén esik vagy szemerkél az eső.

"A gyorsforgalmi utak, valamint a fő- és a mellékutak burkolata többnyire vizes, nedves vagy sónedves.

A látási viszonyok általában jók, de helyenként párás a levegő. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében elszórtan, továbbá Körmend, Sárvár és Gödöllő térségében köd nehezíti a közlekedést, néhol csak 100 és 300 m közötti a belátható út hossza.

Gyenge vagy mérsékelt a légmozgás, de Lenti, Győr, Pápa és Békéscsaba tájékán közepes erejű széllökésekre is lehet számítani.

A hőmérséklet -1 °C és +8 °C között változik" – olvasható a jelentésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.