A volt miniszterelnök a Facebookon jelentette be, hogy olyan alkalmazást készítettek, ahol személyesen Gyurcsány Ferenctől lehet recepteket kérni.

Ebben az applikációban recepteket fogok küldeni Nektek. Sajátokat és másokét kicsit újragondolva. Ne vegyétek túl komolyan. Ez csak egy játék. De a világ legdemokratikusabb kultúrájának a játéka, mert főzni, ha mást nem, egy teát, mindenki tud. Én élvezem, élvezzétek Ti is

- olvasható az alkalmazás kezdőoldalán, amit itt lehet elérni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Gratulálok az Új szórakoztatáshoz.Tudnám javasolni,hogy maradjon is ezeknél a dolgoknál és a néppel ne mint politikus próbálja tartani a kapcsolatot,hanem mint egy átlag facebook felhasználó.Nagyon úgy néz ki,hogy a Politikusi pálya nem neki való,mert sokan már attól sikítófrászt kapnak,ha a nevét meghallják. Nagyon jó üzletember, jók az üzleti megérzései,szépen felhozta a vállalatait alig sumákolt állami pénzből. Tulajdon kép Ő túl becsületes ahhoz,hogy politikus legyen. ma már mint látjuk is,annak áll a zászló,aki lefelé is hazudik,meg felfelé is,és nem keveri össze a kettőt.ma már a gerinctelenek,az oligarchák, a 3x-os felárazások a nyerők. Na meg természetesen nem szabad a szegényeket megsajnálni,esetleg adni nekik valami kis segítséget,mert az vér ciki.Ott jó helyen van a szakácskönyv mellett+ kocogjon,horgásszon,táncoljon és élje a politikamentes életét.Ő már megteheti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.