Több mint 100 tő kifejlett cannabis növényt találtak a nyomozók egy szolnoki családi ház szakszerűen kialakított laborjában.

A szolnoki nyomozók 2017. december 13-án a kora reggeli órákban körözött személyt kerestek egy szolnoki családi házban. A házkutatáskor körözött személyt nem találtak, de egy profi cannabis ültetvényt igen. A rendőrök furcsa szagokra figyeltek fel a ház mellett álló melléképületnél, ahol több mint 100 tő kifejlett cannabis növényt és palántát, továbbá közel 4 kilogramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket és a termesztéshez szükséges eszközöket, tápoldatokat találtak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az ingatlan tulajdonosát H. Béla 57 éves szolnoki lakost és feleségét W. Katalint. A rendőrség a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

via Police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
leglizálni kellene a kendert és államilag ellenőrizni a termést. Szép pénzt hozna az államnak az ÁFÁ-ja. Most meg csak viszi a pénzt és életek, sorsok mennek tönkre miatta. Mindez a bikkfafejű idióták miatt.
ila51
@Equus: ...úgy bizony...de még a parlagfű is jobb sorsot érdemelne , még ha csak üzleti szempontból is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.