Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a pedagógusok előmeneteli rendszerével kapcsolatos kormányrendelet egyik passzusát. December 12-i ülésén az Alkotmánybíróság megsemmisítette a pedagógusok előmeneteli rendszeréve kapcsolatos kormányrendelet egy, a nyugdíj előtt álló pedagógusokra vonatkozó passzusát. Az indítványt körülbelül száz magánszemély kezdeményezte, közülük egy személyesen, a többi érintettet pedig a Pedagógusok Szakszervezete képviselte.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es meg ezert sem mentek tobbszor az utcara,... Ket eve is csak az okozott felhaborodast, hogy karacsony elott 3 honapon keresztul egyetlen filler fizetest sem kaptak.
Ennyi birkasagra nincsen mentseg a tanarok reszerol...
Akit ismertem es igy jart, az onerzetesen inkabb palya - es volt olyan is, aki orszag -elhagyo lett, de nem lett belole labtorlo...
Sok a bune puklinak, kar azzal teteznie, hogy most uj partot alapitott es azzal osztja meg tovabb az amugyis atomjaira esett baloldalt...
De monnyuk tole mast nem is tudnek elkepzelni...:o(((
lusta
@karma1: Ön is az általános hibába esik. Nem a baloldalról van szó, hanem a demokratikus érzésű emberekről, akiknek a pártállására én sem vagyok kíváncsi. A közösség, a demokrácia, az emberi jogok nem baloldalisk, nem jobboldaliak, egyetemesek. Sajnos kis hazánkban mindenki fülét-farkát behúzza és a kibekkelésre játszik, közben éppen az ilyen magatartás ösztönzi az adott kormányzatot az egyre pofátlanabb és nagyobb ganéjságra. Nem szól, nem emeli fel a hangját csak tűri a rabszolgasorsát. Meg is érdemli.
karma1
@lusta: A "baloldali" megjegyzest azokra a partokra ertettem, akik a futyisz-kdnp-vel es a jobbikkal SZEMBEN allnak az ellenzeki oldalon.
Ugye a futyisz az mar kimondta magarol hogy illiberalis es unortodox, a kdnp piszkosul korosztenynek tartja magat, es bar a Jobbik magarol azt mondja, hogy demokratikus is meg koroszteny is, azert az megsincs u'gy.,Szoval inkabb csak az elhelyezkedesukre utaltam, mint a valodi beallitottsagukra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.