A szabolcsi Kisar 92 millió forintnyi uniós pénzt nyert óvodaépítésre évekkel ezelőtt, a régi épület bontására az építési vállalkozó emberei helyett a helyi közmunkásokat vonultatták fel. A Hír Tv-nek az egyik közmunkás azt mondta, három hónapra alkalmazták őket a kerítés szétverésére, belső munkákra, de még a radiátorokat is velük szedették le. Bár a munkát elvégezték a leszerződött vállalkozó emberei helyett, de alkalmazotti bér helyett csak minimális segélyt kaptak. A közmunkások alkalmazása miatt az egyik helyi képviselő feljelentette az önkormányzatot. A NAV nyomozói levélben tettek fel kérdéseket több mint hatvan embernek, akiknek a falu jegyzője segített vallomást tenni. Közülük hatan vallottak az óvodai építkezésről.„Én értem a problémát, csak azt nem értem, hogy ez miért probléma”- mondta az esetről a település polgármestere, Jámbrikné Pintér Andrea. Szerinte csak akarják politikai támadásra használni a helyi kisebbséget a közelgő választás előtt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
".„Én értem a problémát, csak azt nem értem, hogy ez miért probléma”- mondta az esetről a település polgármestere, Jámbrikné Pintér Andrea."

Megáll az ész, Jámbrikné nem érti, hogy miért probléma az eljárás, és ő a polgármester!
F_Viktor
Kedves Andrea!
Ha az elnyert EU-s palyazatban szerepelt a kozmunkasok foglalkoztatasa, akkor teljes mertekben igazat adok neked!
Viszont ha nem, akkor ertetlenul allok nyilatkozatod elott, miszerint, hogy a budos pics@ba foglalhattad el hivatali szekedet!
kereső
@CsipkeRózsa: ezért! Ő a polgármester
Borsodi
Ez Putnokon is így működik,csak ott amit megépítenek azt le bontják.Amit átvesznek mint az uszodát azt bezárva tartják,amikor átvették se volt jó.Vállalkozók normális munkát nem végeznek.Nem probléma fideszes a polg .mester.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.