A híradó információja szerint ez nem más, mint a lakosság védelmére tett lépés. Megerősítették a legnagyobb tömegeket vonzó karácsonyi vásárok védelmét. A mai naptol a Terrorelhárítási Központ ismertebb nevén a TEK műveleti egységei is részt vesznek a rendezvények biztosításában. Hajnalban TEK felirattal ellátott, páncélozott harcjárművek érkeztek az adventi vásárokhoz, így például a budapesti Vörörmarty térre és a Szent István Bazilikához. A készenléti rendőrök és katonák mellett mától

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hiányolom a helikópáterek jelenlétét! ja lehet hogy az arrogáns gülüszemű használja ???De elkélne ott egy harckocsi is!!!Be vagytok szarva fityfasz csürhe!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Civil ruhás rendőr nem lenne elég?
Jól megvédenek minket? Meg ijesztenek aztán meg védenek.
A hülyeség mélységes kútját járja meg Orbán?
görbetükör
Szerintem ezek és még több is, most már maradnak a választásokig és utána is.
Ehhez is hozzászokunk...
offline.hu/files/imagecache/695width/hirek_galeria/pp/2015/05/rusputpar04.jpg
görbetükör
A Tek-mellett talán még az orosz katonák is besegíthetnének. Persze, csak a nagyobb biztonság kedvéért!
bakegya
Ez már orbán igazi méregfoga,amit eddig gyurcsányon köszörült,de mára már militalizált erőnléttel minden magyarra is lőni fog,mert akkora ganévá nőhette ki magát!
csipetke
Na de miért furcsálljátok ezt a böhömnagy TEK-es verdát?A fidesz annyi f@szságot csinált az évek során,hogy eggyel több,vagy kevesebb,nem számít.Engem csak az bosszant,hogy ezek a tankok annyit fogyasztanak,hogy utánuk lehetne akasztani egy benzinkutat.Az árán,amit fogyasztottak,még oda kiálltak,jónéhány család karácsonyát fel lehetett volna dobni...
szettevette
Sajnos az a baj, hogy nem tudhatjuk, hogy mi van mögötte. Ha ijesztgetés, hát ez elég morbid! Ha felkészülés... ? Lássuk meg, hogy mindig ilyen nagy eseményeken, ahol sok ember van, ott történnek merényletek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.