A csütörtöki kormányinfón Lázár János Adolf Hitlerhez hasonlította Martin Schulzot. A korábbi külügyminiszter bocsánatkérésre szólította fel a minisztert. A csütörtöki kormányinfón Lázár János az ATV főmunkatársának kérdésére elmondta, szerinte utoljára Adolf Hitler adott olyan ultimátumot Magyarországnak, mint Martin Schulz a német szociáldemokraták kongresszusán, amikor arról beszélt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, és aki nem lép be, annak nincs helye az unióban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentésére nyílt levélben reagál Kovács László korábbi külügyminiszter. Levelét teljes terjedelmében közöljük:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, hat luzer janos csak teljesiti orban elvarasait, es szepen, akkuratusan rombolja le azt a hidat, amit meg a Kadar korszakban kezdtek el epiteni Nyugat es a keleti blokk, kulonosen Magyarorszag kozott.
Igy kell lerombolni mindent, ami ertek - egy mondattal...

Bunkok es hazaarulok gyulekezete ez a magyar Cosa Nostra...
RonaGyuri
addig jó még csak Kovács-apó reagált! =))
karma1
@RonaGyuri: Megy ez a dolog messzire is,...A csuti toprongy azt hiszi, hogy senki sem latja, mit csinal, nem hiszi, hogy tudjak, milyen rombolast folytatnak a "kollegai" is...Mindenki ot es az illiberalis kormanyt figyeli...
Csak nem kotik az orrara,... Igen sok embernek benne van mar a bogyeben, alig varjak, hogy hibazzon... Hat fog ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.