A Fidesz szerint ma is Gyurcsány Ferenc DK-elnök az igazi vezér a baloldalon, ahol az ő érdekei szerint, az általa diktált ütemben alakulnak a dolgok.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: a DK hétvégén már pártlistáról, listavezetőről, választási szövetségesekről döntött, és határidőket szabott a többi baloldali pártnak.

"Mindez csak azt mutatja: a baloldalon tényleg semmi nem változik, még mindig Gyurcsány az igazi vezér (...), ugyanazok a hatalmi érdekek érvényesülnek, mint 2010 előtt" – mondta a kormánypárti politikus, úgy fogalmazva: ugyanazok akarnak hatalomra jutni, akik egyszer már tönkretették az országot.

Gyurcsányék eladósították Magyarországot, tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, "agyonadóztatták" a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat, feladták az ország gazdasági szuverenitását, és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben "a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak, és megszorításokat szenvedtek el" – sorolta Halász János.

Felelevenítette azt is, hogy a közszféra dolgozóitól elvettek egyhavi bért, a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat, és megszüntették az otthonteremtési programot.

Az, hogy a baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér – folytatta a szóvivő –, veszélyezteti az ország minden elért eredményét és a magyar emberek biztonságát is, mivel "Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika nyílt támogatói". Szavai szerint a DK európai parlamenti képviselője nemcsak hogy megszavazza a migránspárti határozatokat, hanem "aktívan részt vesz a brüsszeli döntések és a Soros-terv előkészítésében".

A DK a kötelező kvóta határozott támogatója, "ha rajtuk múlna, akkor Magyarországra is megkezdődhetne a migránsok betelepítése" – tette hozzá.

(MTI)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jaj kicsihalász, már azt hittem, a vezér lenyugodott, és csak a Sorostól retteg! Ne féljetek, nem hívja meg a Fletó tv vitára, mert nagyon röhejes lenne, ha a függöny mögé bújva papírról olvastatnátok fel vele a csodálatos elméjének szüleményeit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Gyurcsány egy okos, egyenes ember, elismerte a hibáit, amelyekről beszélt -mondhatni-pártcsaládja körében. Otthoni viták közben is elhangzanak nem éppen szalon
képes szövegek amelyeket általában nem szoktunk szomszédainknak elmondani, és nem örülnénk annak, ha valamelyik családtagunk az elhangzottakat elmesélné fűnek, fának, szomszédainknak.
Ebben a családban azonban elárulták Gyurcsányt, egyikük most nem kevés júdáspénzért ücsörög Orbán bandájában.
Szurkolok Gyurcsánynak, mert amit ez az elmebajos művel,túlmegy minden határon. Mi lenne, ha gépkocsi vezetői jogosítványt kellene újítania? Ha egyáltalán van neki .Éppen most tanakodnak azon, idősek kaphatnak e jogosítványt, természetesen alapos orvosi vizsgálat elvégzése után. Az ország vezetése nem ilyen fontos? Bárki vezethet, még akkor is ha ...
lampa laz
"A DK a kötelező kvóta határozott támogatója, "ha rajtuk múlna, akkor Magyarországra is megkezdődhetne a migránsok betelepítése" – tette hozzá."

Ez ma Magyarország, ezzel az 1 rohadt mondattal képes a fidesz választást nyerni ebben a rohadt országban!
herczeg0210
Akkor a jobb oldalon meg a Diktor! A Zorbán Diktor! Mert ott az ő érdekei szerint történik minden...
Kookas
@papa.49: már régen kérdezni akartam ez a halász nem a metrós halász gyereke?
papa.49
@Kookas: Lehet az esze pont annyi )))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.