A már a nevében is az ’56-os hősöket gyalázó pestisracok.hu nevű kormányzati propagandaoldal még júniusban írta le a Jobbik tapolcai országgyűlési képviselőjéről, hogy pünkösdkor Badacsonyban ittasan botrányt okozott, és ezért a biztonsági őröknek kellett őt megfékeznie – áll a Jobbik hétfői közleményében. – írja az Alfahir.hu Mint ismert: a jobbikos politikus természetesen bírósághoz fordult a …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem tudják megemészteni a fijjuk jobbik győzelmét, pedig rendesen leerodálta a fideszt a naaagy elődje és a nagyarcú cimborája a tapolcai polgi. Persze nem tanulnak belőle, hóna alá nyúltak az emberüknek, hogy nyugodtan táncoljon tovább a porcelánboltban. Még az sem térítette észhez őket, hogy az országgyűlési választás után a várost is elbukták az önkormányzati választásokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.