Havas Henrik végleg távozik az ATV-től… “Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését” – közölte a csatorna. Amint arról mi is beszámoltunk: Fiala János vette át Havastól a – Havas a pályán – szombati műsorát. A Civil a pályán néven futó műsort korábbi sajtóértesülés szerint év végéig vezeti. Egy héttel ezelőtt a

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Németh Sándor, az ATV és a Hit Gyülekezete tulajdonosa, közismerten Trump-rajongó. Ha Trump, akit 19 nő vádol szexuális zaklatással, aki egy videófelvételen maga mondta el azt, hogyan kell elkapni a nők pináját és eldicsekedett egy férjes asszony megerőszakolásával is, ha Trump megfelel a Hit Gyülekezete és Németh Sándor erkölcsi mércéjének, akkor az eléggé hiteltelennek tűnő hölgyek által vádolt Havas miért nem?"
nepszava.us/mit-vizsgal-havason-az-atv/
olivér
@simmering73: Magam is eltűnődtem ezen ,bár az amerikai"keresztény "közönséget jól jellemzi,hogy egy Trump mellé álltak a választáson.Ez a Németh meg olyan szinten hiteltelen pojáca a szememben,hogy semmilyen mutatványán nem tudok meglepődni.Apostolnak hívatja magát a gyülekezetben,de mellette médiamogul lett a "hívek"-től kicsalt pénzből és a fia a vezérigazgató a TV-nél és a három lánya is itt van zsíros "állásban" szintén a szektából folytatólagosan kiszivattyúzott pénzen.Egyébként meg sem mondaná az ember az ATV műsorát látva,hogy annak idején a hívektől azzal a dumával csalta ki a pénzt,hogy a TV az evangéliumi értékek hirdetésének kiváló eszköze lesz.Igaz ugyanannyira megfelel ennek,amennyire hiteltelen kereszténynek ez az ájtatos manó.
olivér
@nusika: ennek azért nincs ilyen botránya,mert ennek általában hanyatt vágták magukat a feddhetetlen erkölcsű "művésznők"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.