Szembesítették Havast a belsõ vizsgálat végeredményével. Nõket fogdosott, ajánlatokat tett, közszereplõket is zaklatott. Az ügy két hete kezdődött, amikor az Index megírta, hogy Baukó Éva zaklatója, akiről a facebook-on ír, Havas Henrik. Utána az RTL Klub is sejttette, hogy kiről lehet szó, egy nappal később pedig Baukó Éva interjút adott a TV2 Tények című hírműsorának. Ebből kiderült, hogy Havas Henrik anális szexre akarta rávenni és amit különösen súlyosnak tartunk, fenyegetőzött is: azt mondta a fiatal lánynak, hogy tönkreteszi majdani karrierjét, ha nem engedelmeskedik.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Katalina62
Valami itt nagyon nem gömbölyű! Ha ez igaz, az ATV-nek már rég páros lábbal ki kellett volna rúgnia Havast! Miért nem tette meg?!
JAJMÁR
Eléggé sejthető volt.
De, szerintem a nők tudták, akiket fogdosott... de még a Havas is, ahogy sok társa, talán még most is azt hiszi, hogy ez "természetes joga"!
Katalina62
@JAJMÁR: és miért nem szólalt meg egyetlen ATV-és molesztált kolléganő!
Katalina62
@JAJMÁR: ettől még akár igaz lehet, azért kicsit gyanus, nem! Még fizetnek is Havasnak! Nem hiszen, hogy Havas olyan hülye, hogy olyanban hazudik amit cáfolni lehet! Főleg most!
Yoda69
Bunko Eva szavan kivul van mas bizonyitek is?
wagabund
Bayerék az Echo tévében is köpködték Havast...nem is kicsit...illetve rendesen, ahogy kell.

Havasnak tényleg harangoztak. Mehet a lányához spanyolba.
quadrocopter
Or)(bán)igó? Haggyuk má' ám. A hordasajtó az alábbi szisztémán működik:

Eredet hír.- ellátásukkal és elhelyezésükkel elégedetlen menekültek tiltakoztak az olasz fővárosban.

Origó: - agresszív migránsok zavargásaitól volt hangos Róma, nőket, gyerekeket erőszakoltak!

Magyar idők: - agresszív, felfegyverzett, bűnöző migránsok követeltek fejenkénti napi 5000 Eurós ellátást, ingyen mozit és ingyen utazást és ingyen nőket, de beérték gyerekekkel is!

888.hu: - Az agresszív, illegálisan Olaszországban tartózkodó, kézi - és nehéztüzérséggel felfegyverzett , demokrácia-ellenes, fasiszta SH (Soros Hadosztály) alakulatok zavargásokat provokáltak az olasz fővárosban, a sebesülteket és halottakat most számolják össze, ezzel dél óta nem végetek az olasz hatóságok! Az SH csoportok át akarják venni a hatalmat a taljánoknál! Olasz nők és gyermekek kértek menedékjogot a magyar kormánytól!
Mindenkit befogadunk - nyilatkozta a magyar miniszterelnök!
quadrocopter
@durbincs: Ez micsoda, te húgyagyú elmeroggyant? "golyóütőt-te ?"
JAJMÁR
@Katalina62: Igen, szerintem igaz. Túl alázó volt a "tanár úr" reakciója, egyértelmű jellemrajz.
Hallgatólagosan elfogadott -volt- a magyar társadalomban, hogy bizonyos rangú férfiak többet megengedhetnek maguknak. Ugyan, kinek, és mit mondtak volna azok a nők, akiknek kétes ajánlatokat tesznek a főnökök, vagy időnként itt-ott megtapogatja? Szerinted ki vonta volna felelősségre a férfit?
(és ez általánosságban igaz, minden ágazatra). Igen, joga van a nőnek felmondani és odébb állni, ha nincs szerencséje, egy másik ugyanolyan helyre. Eleve előítélettel küzdve, és sajnos nem csak a férfiak felől, de a többi nő részéről is, ha mondjuk az átlagnál kicsit dekoratívabb. Persze, van aki ki is használja, ezt az "adottságát" előmenetelére. De még ezért is "csak" a nőt hibáztató a társadalom, a nő a qva, a férfit felmenti, pedig a felelős az, aki magasabb pozícióban van és a döntést hozza!

Most, hogy a zaklatási botrányok kirobbantak, felszínre kerül egy-két-három, főleg ismert név. Nem hiszem, hogy erőszaktevők lennének ők, de nem is nőtisztelők :) Dől össze minden, és össze is kell, hogy dőljön, mert már se vallás, semmilyen alapértékrend, közösen elfogadott erkölcs, semmi igazodási mérce nincs. Itt a hajléktalan, a szegény, a beteg, a menekült, a kiszolgáltatott ... stb. segítése ...soros! Milyen ifjúság nőhet így fel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.