A pécsi egyetem szenátusa mégis megszavazta, hogy Miseta Attila legyen a rektorjelölt. Ha Balog Zoltán jóváhagyja a döntést, Áder János ki is nevezheti. “Ne adj olyan parancsot, amit nem lehet végrehajtani” – olvasható Miseta Attilának, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) rektorjelöltjének pályázatában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hülyeség romból

A derék hvg.hu 19-re lapot húzott

A mai reggel egyik legfröcsögőbb írásában „A Pécsi Tudományegyetem szenátusa” kap tőlük hideget és meleget.
„A testület Miseta Attila orvosprofesszort, az egyetem általános orvostudományi karának dékánját terjeszti fel a fenntartó Emberi Erőforrások Minisztériumának a PTE rektori tisztségének betöltésére.”
A cikk állítása szerint az ismert orvosprofesszorral kapcsolatban az egyetlen gond, hogy „Miseta pályázatában kiszúrták, hogy Erwin Rommeltől is szerepel egy idézet”. Az meg külön pikáns, hogy „A leendő rektor meg is jelöli a forrást”.
Félretéve a felesleges szájtépést, hogy Rommel náci volt-e vagy egy zseniális katona, inkább a mondatra koncentrálnék:
„Ne adj olyan parancsot, amit nem lehet végrehajtani!”.
Ami mindentől függetlenül meglehetősen igaz szlogen.
Bár én ezt egy light-osabb formájában ismertem: ne adj olyanra utasítást, amit nem tudod - vagy legalább nem vagy meggyőződve arról, hogy az embereid közül biztosan van olyan aki tudja, - hogyan kell végrehajtani! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.